Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  CEO VodafoneZiggo schuift aan bij WICT-bijeenkomst

  13 februari 2019

  De bestuurskamers van kabel- en telecombedrijven zijn mannenbolwerken. Daar wil WICT (Women in Cable Telecommunications) graag verandering in brengen. Ruim honderd directeuren van dit Europese netwerk kwamen vandaag samen in Amsterdam om te praten over de rol van vrouwen in de kabel- en telecomindustrie.

  WICT organiseert professionele ontwikkelingsprogramma's, doet genderonderzoeken en ondersteunt een zakelijk netwerk dat vrouwen helpt vooruit te komen. De organisatie werkt al veertig jaar samen met kabel- en technologiebedrijven om een ​​robuustere talentengroep van vrouwelijke leiders op te bouwen. Sinds 1979 maakt WICT zich sterk voor de positie van vrouwen in de sector. Inmiddels telt het netwerk ruim tienduizend leden.

  Ook VodafoneZiggo was aanwezig bij de bijeenkomst. CEO, Jeroen Hoencamp maakte deel uit van een panel om te spreken over dit thema; "VodafoneZiggo draagt graag bij aan dit soort initiatieven. Onze focus ligt op algehele diversiteit waarbij wij streven naar een internationaal medewerkersbestand en een open cultuur. Ten aanzien van vrouwen hebben we vooral aandacht voor het stimuleren van vrouwen aan de top en vrouwen in de techniek."