Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Coyote exclusief bij Ziggo Movies & Series vanaf mei

  23 april 2021

  In de nieuwe spannende crimeserie Coyote (2021) moet Ben Clemens (Michael Chiklis van The Shield) het grensgebied met Mexico in de gaten houden om te voorkomen dat gelukszoekers de VS binnendringen. Wanneer hij na dertig jaar trouwe dienst afzwaait, hoeft Chiklis niet bang te zijn dat hij zich zal gaan vervelen. Het mensensmokkelkartel heeft hem namelijk in de smiezen en dwingt de voormalige grenswachter in een rol die indruist tegen al zijn principes. Vanaf 12 mei, exclusief.

  De misdaadserie ZeroZeroZero (2020), naar de bestseller van Roberto Saviano (Gomorra), volgt de reis van een cocaïnelading vanaf de bestelling door Italiaanse criminelen tot de geplande levering. Als de Italiaanse misdaadorganisatie 'Ndrangheta' een enorme lading cocaïne bestelt, zijn daar partijen van over de hele wereld bij betrokken. De Amerikaanse familie Lynwood heeft een scheepvaartmaatschappij en fungeert als tussenpersoon tussen de Italiaanse maffia en de Mexicaanse drugskartels. Maar drugssmokkel is een riskante handel, zeker als er een criminele machtsstrijd losbarst. Wanneer de aanbetaling voor de deal niet arriveert, heeft dat ernstige gevolgen voor deze familie. De serie laat in acht afleveringen de epische machtsstrijd zien van de internationale georganiseerde misdaad. Vanaf 1 mei.

  Van God Los is een spannende Nederlandse dramaserie met losstaande afleveringen geïnspireerd op ware misdrijven. Van God Los duikt met vier seizoenen in de criminele leefwereld van jonge mensen met verhalen vanuit het perspectief van dader en slachtoffer. Wat brengt iemand ertoe een ander iets verschrikkelijks aan te doen? En waarom wordt iemand slachtoffer van een gruwelijk misdrijf? Vanaf 5 mei.

  The Last Cruise beschrijft de eerste en grote uitbraak van het nieuwe coronavirus buiten China: op het cruiseschip Diamond Princess. Aan de hand van nooit eerder vertoonde beelden van passagiers en bemanning zien we hoe de mensheid haar kans mist om Covid-19 in bedwang te houden. Je ziet het vanaf 6 mei in de documentaire The Last Cruise.

  In seizoen 9 van Silent Witness wordt de afdeling forensische pathologie na het vertrek van professor Sam Ryan, geleid door professor Leo Dalton. Het team bestaat verder uit de jonge onderzoeker Nikki Alexander en patholoog anatoom Harry Cunningham. Te zien vanaf 1 mei.

  In Small Axe zie je vijf grotendeels waargebeurde verhalen over de Caribische gemeenschap in het Londen van de jaren 70 en 80. Geregisseerd door Oscar-winnaar Steve McQueen. Seizoen 1 van deze serie begint op 1 mei.

  Slechts enkele uren na het eerste signaal van buitenaards leven wordt nagenoeg de complete wereldbevolking uitgeroeid. Terwijl aliens jacht maken op de laatste overlevenden, komen we er niet alleen achter wie de vijand is, maar ook waarom zij vastbesloten zijn om de mensheid uit te roeien. In het tweede seizoen ontdekken de overlevenden dat de indringers van menselijke aard kunnen zijn. Zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren? Vanaf 21 mei te zien in seizoen 2 van War of the Worlds.

  Meer over Ziggo Entertaiment lees je op: https://www.ziggo.nl/entertainment