Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Trailer van Westworld seizoen 3 nu beschikbaar

  23 juli 2019

  HBO heeft tijdens Comic Con in San Diego de nieuwe trailer gelanceerd van het derde seizoen van Westworld. Katja Herbers maakte in het vorige seizoen haar entree en speelt ook dit seizoen weer een rol in de serie. Een nieuw gezicht in de trailer is die van Aaron Paul, vooral bekend van zijn rol als Jesse Pinkman in Breaking Bad. Seizoen 3 van Westworld komt in 2020 uit, de precieze releasedatum is nog niet bekend.

  Gedroomde opvolger van Game of Thrones

  Westworld, dat een 8,8 scoort op IMdB, gaat over het futuristisch bedrijf Delos die meerdere pretparken heeft voor de allerijksten met levensechte androids die in opstand komen tegen hun menselijke makers. Al na één seizoen had HBO met Westworld een record te pakken: nog nooit keken er meer mensen naar het eerste seizoen van een HBO original serie. Zelfs het eerste seizoen van Game of Thrones werd verslagen. En daarmee is Westworld de gedroomde opvolger.

  Seizoen 1 en 2, met ieder tien afleveringen, vind je bij Ziggo Movies & Series (XL). De cast bestaat onder andere uit Evan Rachel Wood, Luke Hemsworth en Anthony Hopkins. Voor meer informatie klik hier