VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.

Geoffrey uit Tilburg wint 10 jaar lang VIP-toegang tot Ziggo Dome

"De komende tien jaar ben ik verzekerd van de beste plaatsen"

26 september 2022

De Tilburgse Geoffrey wint de ‘sleutel’ van de Ziggo Dome. Dat maakten de Amsterdamse concertlocatie en VodafoneZiggo vandaag bekend. Hiermee krijgt Geoffrey, samen met een introducée, tien jaar lang VIP-toegang tot de Ziggo Dome. De prijs wordt uitgereikt ter ere van het tienjarig jubileum van de Ziggo Dome.

Klanten van VodafoneZiggo konden via Priority, het loyaliteitsprogramma van de telecomorganisatie, aanmelden voor een digitale muziekquiz. Uit alle kandidaten die de quiz hebben gespeeld, werden de 5 beste kandidaten geselecteerd. Zij speelden vandaag onder leiding van Gerard Ekdom de finalequiz in de Ziggo Dome. Geoffrey uit Tilburg zette de beste score neer en wist hiermee de sleutel tot de Ziggo Dome te bemachtigen. De sleutel biedt Geoffrey 10 jaar lang, samen met een introducée, VIP-toegang tot tien concerten per jaar in de Ziggo Dome.

Muziekliefhebber Geoffrey reageert: "Al mijn hele leven vul ik mijn hoofd met muziektrivia. Tot op de dag van vandaag was het onduidelijk waar ik de feitjes voor zou kunnen gebruiken, maar de kennis heeft me vandaag de sleutel tot de Ziggo Dome opgeleverd. Ongelofelijk! Het eerste concert op mijn lijstje is dat van Within Temptation/Evanescence. Mijn vrouw en ik hebben al tickets, maar konden niet meer naast elkaar zitten. Nu kan dat alsnog en ben ik de komende tien jaar verzekerd van de beste plaatsen."

Finaledag
Naast de finalequiz stond de vijf finalisten vandaag op de finaledag ook een aanvullend programma te wachten. Zo kregen zij samen met hun introducées een backstage-tour van Danny Damman, de directeur van de Ziggo Dome, en verzorgde Roxeanne Hazes een verrassingsoptreden in het Backstage Café. Geoffrey uit Tilburg ging er met de hoofdprijs vandoor. De overige vier kandidaten namen een cheque in ontvangst die hun VIP-toegang geeft voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome.

Volg ons
|
Deel