Vanaf vandaag zijn de nieuwste Google Pixel-smartphones bij Vodafone verkrijgbaar. Hiermee breidt Vodafone het aanbod Android-toestellen verder uit. De Google Pixel 8 en Pixel 8 Pro zijn online of via een van de Vodafone en Ziggo winkels te bestellen bij een Vodafone-abonnement. De nieuwste Pixel 8a is vanaf 14 mei verkrijgbaar. Tot die tijd kunnen consumenten dit toestel pre-orderen. Tot en met 2 juni krijgen zij bij het bestellen van de Google Pixel 8a 150 euro extra inruilwaarde bij het inruilen van hun oude telefoon. 

Voordelen Pixel toestellen 
De Google Pixel-toestellen bieden toegang tot AI van Google. Zo beschikken de telefoons over 'Circle to Search', waarmee het mogelijk is een artikel, foto, video of tekst te omcirkelen en Google AI het zoekwerk te laten doen. Ook is het met de nieuwe Pixel-telefoons door de functie 'Beste Opname' mogelijk om een perfecte groepsfoto te maken. Met deze functionaliteit op de Pixel worden foto's die bijna hetzelfde zijn samengevoegd tot één perfecte foto.

Winkel-event Google Pixel
Om de lancering van de Google Pixel-telefoons extra te vieren en onder de aandacht te brengen bij het winkelend publiek, organiseert Vodafone op vrijdag 17 mei vanaf 10.00 uur een event in Utrecht. Op het Stationsplein voor Hoog Catharijne kunnen geïnteresseerden met een van de Google Pixel-telefoons foto’s maken en ervaren wat AI van Google met die foto’s kan doen. Daarnaast maken klanten kans op Google-prijzen en is er een exclusief aanbod dat alleen dat weekend geldt in de Vodafone en Ziggo winkel in Hoog Catharijne.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de Google Pixel-smartphones met een abonnement van Vodafone op vodafone.nl of bezoek één van de Vodafone en Ziggo winkels.

Google Pixel Smartphone