Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Heel Nederland kijkt live en gratis naar de Formule 1 Grand Prix van België

  21 augustus 2020

  Heel Nederland kijkt live en gratis naar de Formule 1 Grand Prix van België. Van vrijdag 28 augustus tot en met zondag 30 augustus kan iedereen genieten van alle zes de Ziggo Sport Totaal kanalen. Dus ook klanten van onder meer KPN, T-Mobile, Tele2, Canal Digitaal, Delta, Caiway en nog vele andere providers.

  Ziggo Sport Totaal is het premium sportpakket, waarin de sportliefhebber in al zijn wensen wordt voorzien. Met Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Extra heeft de kijker een enorme keuze in alle sporten die er bij Ziggo Sport Totaal te zien zijn. Met Formule 1, de Engelse Premier League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, NBA, topgolf, tennis en nog vele andere sporten, is Ziggo Sport Totaal de meest uitgebreide sportzender van Nederland. Ziggo-klanten kunnen altijd op Ziggo Sport kanaal 14 de mooiste races en beste duels live bekijken.

  Het weekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus biedt nog meer dan alleen Formule 1. Zo is er de talkshow Formule 1 Café, speelt Ajax tegen Eintracht Frankfurt, staat de kraker tussen Arsenal en Liverpool op het programma, zijn de NBA Playoffs in volle gang, er is topgolf, nog meer buitenlands voetbal en andere zinderende raceklassen met onder meer de IndyCar, NASCAR, Formule 2 en Formule 3.

  Voor meer informatie klik hier