Ziggo en SkyShowtime kondigen vandaag een brede distributieovereenkomst aan die de streamingdienst naar miljoenen extra huishoudens in Nederland brengt. Het partnerschap is de eerste distributieovereenkomst van SkyShowtime op de Nederlandse markt. Ziggo lanceert vandaag de SkyShowtime-app op Ziggo's TV-platform.

Ziggo-klanten kunnen zich abonneren op SkyShowtime en alle films en series van de streamingdienst op de Mediabox Next en Next Mini bekijken. Met de Voice Control-functie op de afstandsbediening kunnen klanten eenvoudig alle films en series vinden die beschikbaar zijn op de app. Zoeken naar films, series of acteurs kan ook direct vanuit het hoofdmenu of tijdens het kijken naar live televisie.

Robin Kroes, Executive Director of Consumer Markets bij VodafoneZiggo: "De introductie van SkyShowtime is een belangrijke stap in het samenbrengen van alle grote streamingdiensten op één platform voor onze Ziggo-klanten. Klanten kunnen al hun favoriete titels gemakkelijk en snel vinden en bekijken in de beste kwaliteit op ons platform. Op deze manier kunnen klanten genieten van een onderscheidende entertainment-ervaring bij Ziggo."

SkyShowtime CEO Monty Sarhan: "SkyShowtime is enthousiast over deze nieuwe samenwerking met Ziggo, onze eerste distributieovereenkomst in Nederland. SkyShowtime is een streamingdienst die speciaal afgestemd is voor Europa. We zijn toegewijd om met filmstudio's onze abonnees het beste te bedienen. We zijn verheugd om met het Ziggo-team samen te werken om onze line-up van exclusieve entertainment naar hun klanten te brengen - allemaal voor een geweldige prijs."

Exclusief bij SkyShowtime
Ziggo-klanten genieten via SkyShowtime van nieuwe en exclusieve films en series, waaronder de nieuwste bioscoopreleases van Universal, Paramount en andere toonaangevende series. Vanaf de lancering kunnen abonnees genieten van hits als Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru en de kaskraker Top Gun: Maverick. Andere films op de service zijn Ambulance, The Black Phone, Nope, The Northman en Smile.

SkyShowtime biedt ook grote nieuwe series uit het Taylor Sheridan-universum, waaronder alle vijf seizoenen van Yellowstone, Dutton originals 1883 en 1923, Mayor of Kingstown en Tulsa King. SkyShowtime is ook de thuisbasis van de grote sci-fi franchiseseries Halo en Star Trek: Strange New Worlds en een breed scala aan andere vooraanstaande series, waaronder Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Rabbit Hole en Yellowjackets.

Henriette Skov, Regional General Manager van SkyShowtime voor Noord-Europa, voegt hieraan toe: "Nederland is een zeer belangrijke markt voor SkyShowtime en VodafoneZiggo is een belangrijke partner. Door met hen samen te werken, hebben we een geïntegreerde en naadloze entertainmentervaring gecreëerd waarvan klanten zullen genieten."

Alles-in-één factuur 
Klanten kunnen hun SkyShowtime abonnement direct via Ziggo afsluiten. Dit betekent dat abonnementskosten worden gefactureerd via één enkele factuur. Klanten houden zo al hun abonnementen op streamingdiensten bij en kunnen deze maandelijks aan- en uitzetten via Mijn Ziggo. Wel zo handig nu klanten steeds meer verschillende streamingdiensten combineren. SkyShowtime kost 6,99 euro per maand.