Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  His Dark Materials en nog meer nieuwe topseries bij Ziggo

  21 oktober 2020

  Het tweede seizoen van de HBO-serie His Dark Materials (2020) start op dinsdag 17 november en is wekelijks te zien bij Ziggo. Wanneer Lord Asriel een brug naar een nieuwe wereld heeft geopend, volgt de dappere Lyra hem naar het onbekende waar ze Will ontmoet, een jongen uit onze wereld die ook op de vlucht is.

  De HBO-serie Industry (2020) is te zien vanaf 10 november. In Industry strijdt een groep ambitieuze, net afgestudeerde jongeren, om een vaste aanstelling bij een toonaangevende internationale investeringsbank in Londen.

  De komedie Dollface (2019) wordt vanaf 5 november toegevoegd. In Dollface probeert een vrouw weer contact te krijgen met vrienden die ze tijdens haar inmiddels verbroken relatie uit het oog heeft verloren.

  Het derde en vierde seizoen van het populaire ziekenhuisdrama Saving Hope staan op de planning voor 9 november en de dramaserie Devs (2020) is te zien vanaf 12 november. In Devs gaat een computeringenieur binnen haar eigen organisatie op zoek naar haar verdwenen vriend.