Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  L.A.’s Finest bij Movies en Series vanaf juni

  19 mei 2021

  Na het oprollen van een drugskartel in Miami wordt rechercheur Syd Burnett in de nieuwe serie L.A.’s Finest overgeplaatst naar Los Angeles. Daar werkt ze samen met LAPD detective Nancy McKenna (Jessica Alba) om de gevaarlijkste criminelen van de stad aan te pakken. Deze spin-offserie van de Bad Boys-films is te zien vanaf 2 juni.

  De Nederlandse dramaserie De Zaak Menten is gebaseerd op het verhaal van journalist Hans Knoop. In De Zaak Menten zien we hoe Hans Knoop, hoofdredacteur van het weekblad Accent, langzaamaan persoonlijk betrokken raakt bij de jacht op de kunsthandelaar Pieter Menten, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in Polen als SS'er gruwelijke daden op zijn geweten blijkt te hebben. Knoop bijt zich vast in het verhaal van deze nog niet veroordeelde oorlogsmisdadiger, maar Menten geeft zich niet zomaar gewonnen. Dit drieluik is te zien vanaf 8 juni.

  Het tweede seizoen van de HBO-serie Betty start op 14 juni. In Betty zien we vijf jonge vrouwen manoeuvreren in de door mannen gedomineerde wereld van het skateboarden in New York City. Deze vrouwen worden samengebracht door skateboarden, maar hun band gaat veel verder dan de sport.