Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Live sport keert terug op Ziggo Sport: Formule 1 en Europees topvoetbal

  10 juni 2020

  Vanaf 11 juni kunnen Ziggo klanten weer terecht op Ziggo Sport voor live topsport. Naast Formule 1 is er volop Europees voetbal op de sportzender van Nederland. Donderdag barst de Spaanse La Liga weer los, de Engelse Premier League gaat vanaf 17 juni van start en de Italiaanse Serie A keert terug op 20 juni. Eerder begonnen de Portugese Primeira Liga en NASCAR.

  Start Formule 1 seizoen
  In het weekend van 3 tot en met 5 juli start het Formule 1 seizoen met de GP van Oostenrijk. Ziggo Sport zendt het volledige seizoen in 2020 uit.

  "Sportliefhebbers kijken het liefst live sport. We hebben de spanning en adrenaline van het samen live sport kijken enorm gemist", zegt Will Moerer, Directeur Ziggo Sport. "Ik ben dan ook dolblij dat live sport weer terug is op de buis. Met live Europees topvoetbal en hopelijk een derde overwinning van Max op rij bij de GP van Oostenrijk kunnen we vanaf nu weer veel mooie unieke live sportmomenten samen met onze klanten beleven."

  Nachtelijke race van Max Verstappen
  Op 11 juni start de Ziggo campagne over Ziggo Sport met Max Verstappen in de hoofdrol. Ook Ziggo Sport ambassadeur Max Verstappen verlangt naar de terugkeer van live sport. Geen races, geen voetbal op tv... Max kon niet meer wachten en drong stiekem een verlaten circuit binnen, om midden in de nacht alvast wat rondjes over het asfalt te scheuren.

  Klik http://ziggo.nl/ziggosport hier voor meer informatie en volledige programma van de verschillende competities