Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Mare of Easttown en meer nieuwe series in april bij Ziggo

  19 maart 2021

  Vanaf 19 april zien we in de crime-serie Mare of Easttown (2021) Kate Winslet de hoofdrol spelen als Mare Sheehan, een detective uit het kleine stadje Pennsylvania, die een lokale moord onderzoekt in een hechte gemeenschap met duistere kanten. In deze mini-serie van HBO speelt ook Guy Pierce een rol. Van maker en schrijver Brad Ingelsby.

  In de HBO-dramaserie The Nevers (2021), te zien vanaf 12 april, wordt Londen in de laatste jaren van het Victoriaanse tijdperk geteisterd door de 'Touched': mensen - vooral vrouwen - met bijzondere krachten. De mysterieuze weduwe Amalia True (Laura Donnelly uit Outlander) en de briljante jonge uitvinder Penance Adair, zijn de helden van deze nieuwe onderklasse.

  In de komedie Resident Alien (2021) neemt een buitenaards wezen na een noodlanding op aarde, de identiteit aan van een dokter uit een kleine stad in Colorado. Terwijl hij worstelt met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde, moet hij ook zien te dealen met een 9-jarige jongen die weet dat hij een alien is. Deze komedie is te zien vanaf 2 april.

  Het derde seizoen van de populaire serie Siren (2020) is vanaf 8 april te zien. In Siren wordt het kustplaatsje Bristol Cove op zijn kop gezet wanneer er steeds meer zeemeerminnen verschijnen. Zijn ze op zoek naar wraak of is er iets rampzaligs dat hen uit zee verdrijft? In seizoen drie leidt de komst van een nieuwe gevaarlijke zeemeermin tot drama en een epische onderzeese strijd.

  Slechts enkele dagen nadat astronomen intelligent buitenaards leven detecteren, wordt de mensheid bijna compleet uitgeroeid door een verwoestende aanval. Slechts enkele overlevenden blijven achter in een griezelige verlaten wereld. Deze alien-aanval blijkt ook nog eens geen eenmalige roekeloze aanval te zijn. Vanaf 1 april te zien in de dramaserie War of the Worlds.

  En Peter Paul Muller zien we vanaf 6 april in de Nederlandse drama-serie Morten (2019) als politicus met ambitie en vele talenten, op weg naar een stralende toekomst als minister-president. Totdat een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie dreigt te schaden en het landsbelang op het spel komt te staan.