Utrecht, 21 februari 2023 - TV-klanten van Ziggo kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de streamingdienst HBO Max. De HBO Max-app is beschikbaar in het menu van Ziggo TV & Streaming op de Mediabox Next en Next Mini. Ook beheren Ziggo-klanten hun HBO Max-abonnement via Mijn Ziggo.

Klanten vinden vanaf vandaag gemakkelijk het aanbod van HBO Max naast de andere streamingdiensten op hun Mediabox Next of Next Mini. Klanten genieten van films en series in 4K of UHD-beeldkwaliteit, als het in dit beeldformaat beschikbaar is. Daarnaast is het mogelijk de app op te starten en te zoeken in het uitgebreide aanbod van HBO Max met Voice Control via de afstandsbediening. Vodafone en Ziggo-klanten kunnen bovendien exclusieve winacties en evenementen verwachten via het Priority-platform, het loyaliteitsprogramma dat in samenwerking met partners unieke ervaringen aanbiedt.

“Met de introductie van HBO Max bieden we een belangrijke streamingdienst direct aan via Ziggo. Zo kunnen klanten via ons platform gemakkelijk en snel al hun favoriete titels van grote streamingdiensten in de beste kwaliteit bekijken. Door alles samen te brengen op één platform en klanten daarnaast toegang te geven tot exclusieve voordelen via ons Priority-platform, bieden wij een onderscheidende entertainment-ervaring aan.”, aldus Robin Kroes, executive director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo.

Alles op één plek via je Ziggo-factuur

Klanten kunnen HBO Max direct via Ziggo afsluiten. Dit betekent dat de abonnementskosten voor HBO Max verrekend worden via de Ziggo factuur. Klanten kunnen zo in één oogopslag zien welke streamingdienst-abonnementen zij afnemen en overzicht bewaren over hun uitgaven. Ook kunnen zij de afzonderlijke diensten gemakkelijk aan- en uitzetten. Wel zo handig nu klanten steeds meer verschillende streamingdiensten combineren.

We zijn erg blij om aan te kondigen dat we opnieuw een samenwerking aangaan met Ziggo. Onze streamingdienst HBO Max en de premium HBO-content, waaronder de fenomenale serie The Last of Us, het bekroonde komediedrama The White Lotus en de succesvolle Game of Thrones-prequel House of the Dragon, evenals fantastische Max Originals, content van DC, Warner Bros., Cartoon Network en meer, is nu rechtstreeks beschikbaar voor Ziggo-klanten. Het is te bekijken op alle bestaande apparaten en nu ook via een app op de mediabox van Ziggo.” – Guillaume Coffin, Head of Affiliates Ad Sales & Content Licensing France, Benelux & Africa