Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  MOJO en Vodafone lanceren streamingplatform largerthan.live

  18 juni 2020

  In een zomer zonder concerten en festivals openen MOJO en Vodafone ‘Larger Than Live’: een virtuele concertzaal. Tijdens het concert hebben kijkers interactief contact met de optredende artiest. Nielson geeft op donderdag 9 juli vanuit Ziggo Dome het eerste streamingconcert en in de daaropvolgende weken is het podium o.a. voor De Jeugd van Tegenwoordig, Frenna Deluxe, Rolf Sanchez, Maan en De Staat.

  Met een streamingticket kan het publiek vanuit huis op www.largerthan.live aanwezig zijn bij de liveshow. Kijken beperkt zich niet alleen tot het scherm van een telefoon, tablet of laptop: de show kan ook full screen worden gecast naar televisie of beamer. Via een mobiele telefoon bepaalt de kijker vervolgens zelf de positie van de camerastandpunten en zijn er interactiemogelijkheden met de artiest. Middenin de Ziggo Dome staat een hightech podium, uitgerust met de modernste technieken op het gebied van beeld, geluid en licht. Op deze manier ervaar je het concert thuis alsof je op de eerste rij staat en krijg je dat echte ‘live’ gevoel zoveel mogelijk mee.

  De artiesten maken speciaal voor deze streams een show die inspeelt op deze digitale omgeving. Hun grootste fans kunnen zich melden om met een live videoverbinding plaats te nemen in de ‘Golden Circle’. Zo ziet de artiest hun fans live meejuichen en kunnen ze in de show worden uitgelicht.

  Vodafone klanten worden VIP
  Klanten van Vodafone kopen hun streamingticket via Vodafone. Hiermee krijgen ze toegang tot het concert en maken ze kans op twee van de 100 zaalplaatsen, een unicum in deze tijd. Ook maken zij kans op een een online meet & greet en is er een virtuele backstagetour voor deze fans beschikbaar.

  “Met de lancering van Larger Than Live investeren Vodafone en MOJO samen in de toekomst van live concertbeleving. We brengen graag entertainment bij de mensen thuis. Met deze virtuele concertzaal bieden we op een innovatieve manier zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid om te genieten van live muziek, samen vanuit hun huis. Zo hopen we toch dat saamhorigheidsgevoel te kunnen geven. Vol trots presenteren we de eerste concertserie vanuit Ziggo Dome, maar in de toekomst volgen vanaf verschillende poppodia en festivals meer streams via largerthan.live.

  Ook zodra in de toekomst weer reguliere shows mogen plaatsvinden, wordt het in veel gevallen mogelijk om een streamingticket te kopen. Zo maken we het voor een grote groep mogelijk de show vanaf thuis te volgen. Een uitkomst voor fans die om welke reden dan ook het concert niet kunnen bijwonen”, aldus Louise Meijer, Directeur Brand, Communications & Media.

  Meer informatie: www.largerthan.live

  Largerthanlive