Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Nieuwe series in augustus: Godfather of Harlem

  13 juli 2020

  Vanaf 19 augustus verwachten we Godfather of Harlem (2020), met Oscar winnaar Forest Whitaker als Godfather of Harlem, de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson die begin jaren zestig na tien jaar gevangenis terugkeert naar de buurt waar hij ooit de baas was. Zijn buurt is echter inmiddels in handen gekomen van de Italiaanse maffia.

  Vanaf 17 augustus is de HBO-serie Lovecraft Country (2020) wekelijks te zien. Tijdens een roadtrip in de jaren 50 gaat Atticus Freeman met zijn oom en een jeugdvriend op zoek naar zijn vermiste vader. Het wordt een strijd om te ontkomen aan zowel racistische verschrikkingen als aan monsterlijke wezens.

  In de achtdelige Spaanse dramaserie Foodie Love (2019) die vanaf 11 augustus te zien is, krijgen twee dertigers via een dating-app een relatie. Ze proberen er via een gastronomische reis achter te komen of het ware liefde is. 

  In de thriller Bäckström (2019) - vanaf 6 augustus - pocht de Zweedse detective Evert Bäckström maar wat graag dat hij 99% van zijn moordzaken heeft opgelost. Maar een moordzaak op een onbewoond eiland blijkt een bijzonder moeilijk mysterie. Voor liefhebbers van bovennatuurlijk medisch drama, zal Saving Hope een serie zijn om naar uit te kijken. Vanaf 5 augustus zijn de eerste twee seizoenen te zien.

  Eind augustus volgt de komedie Dave (2020), gebaseerd op het leven van rapper en komiek Dave Burd, die vooral bekend is onder zijn artiestennaam Lil Dicky. De serie is gericht op een neurotische man van eind twintig die zichzelf ervan heeft overtuigd dat hij voorbestemd is om een van de beste rappers aller tijden te worden.