Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  In mei te zien bij Ziggo Movies & Series (XL)

  26 april 2019

  Highlights mei 2019

  Voor fans van Game of Thrones nemen we met de documentaire Game of Thrones: The Last Watch afscheid van deze legendarische serie. Dit intieme kijkje achter de schermen van de Britse Jeanie Finlay over ‘the making of’ van seizoen 8 is vanaf 27 mei te zien, een week na de allerlaatste aflevering van Game of Thrones… Alleen bij Ziggo Movies & Series (X)L.

  We kijken uit naar nog meer nieuwe topseries met onder meer het tweede seizoen van de HBO-serie Big Little Lies waarin naast Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley en Laura Dern, ook Meryl Streep haar opwachting maakt.

  In mei voegen we verder de exclusieve series Counterpart en The Enemy Within toe aan het aanbod. De spionagethriller Counterpart volgt Howard Silk, een medewerker in een VN spionage agentschap in Berlijn, die wordt meegezogen in een duistere wereld van intriges, gevaar en bedrog. In de drama-serie The Enemy Within uit 2019 met Jennifer Carpenter (o.a. bekend van Dexter) doet FBI-agent Will Keaton (Morris Chestnut) een beroep op de beruchtste verrader uit de Amerikaanse geschiedenis om een spion te helpen vangen.