Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  NPO-app nu ook beschikbaar op de Mediabox Next

  2 november 2020

  Vanaf vandaag is de NPO-app beschikbaar voor Ziggo-klanten met een Mediabox Next. Hiermee krijgen deze klanten gratis en makkelijk toegang tot het hele aanbod van de Nederlandse Publieke Omroep met NPO Start. De meeste programma’s zijn met deze app onbeperkt te vinden, voor sommige series geldt dat ze maximaal zeven dagen te zien zijn. Er kunnen meerdere profielen worden aangemaakt, waarmee bijvoorbeeld voor de kinderen een veilige omgeving kan worden gecreëerd. Favoriete series en programma’s kunnen worden toegevoegd aan de kijklijst. Het aanvullende NPO Plus abonnement geeft toegang tot complete seizoenen, programma’s en documentaires, zonder reclame. Een NPO Plus abonnement kost € 2,95 p.m. en kan besteld worden via de NPO.

  “Ziggo-abonnees maken veelvuldig gebruik van apps op onze mediaboxen; de app van NPO kon natuurlijk niet uitblijven”, stelt Raymond van der Vliet, Director Content & Programming bij VodafoneZiggo. “We vinden het belangrijk om onze klanten gemakkelijk toegang te geven tot streaming videodiensten en verwachten veel kijkers een groot plezier te doen met de extra mogelijkheden die de NPO biedt via deze app.”

  Ziggo biedt inmiddels toegang tot o.a. Netflix en Videoland via de Ziggo App store van onze mediabox. De NPO-app is dan ook een waardevolle toevoeging aan de app store van de Mediabox Next. Zodra beschikbaar zal de app ook worden toegevoegd aan de Mediabox XL.

  Kijk hier voor meer informatie.