Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  The Deuce en andere topseries, alleen bij Ziggo

  24 augustus 2018

  Op 10 september start het tweede seizoen van de succesvolle HBO dramaserie The Deuce, alleen on demand bij Ziggo Movies & Series (X)L. The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80. In seizoen 2 zijn we vijf jaar verder, in de late jaren 1977: het discotijdperk met op drugs draaiende feesten en vrije seks.

  Vanaf 15 oktober is het eerste seizoen van de HBO komedieserie Camping bij Ziggo Movies & Series (X)L te zien met onder andere David Tennant (Doctor Who) en Jennifer Garner (Alias). Geregisseerd door Lena Dunham (Girls) en Jennifer Konner (In the Motherhood).

  Op 1 september voegen we het tweede deel van het vierde seizoen van Vikings toe. Verder kunnen onze klanten in oktober genieten van seizoen 1 en 2 van de nieuwe internationale politieserie The Team en van het laatste en vierde seizoen van The Bridge. Allemaal exclusief bij Ziggo Movies & Series te zien, ook met de gratis Ziggo GO app.

  Er staan weer vele topfilms op de planning voor komende maanden.

  Ziggo Movies & Series:
  - 12 Years a Slave
  - K3 Love Cruise
  - Bram Fischer
  - The Divergent Series (trilogie)
  - Het Verlangen
  - Son of Saul

  Ziggo On Demand - Net uit de bioscoop
  - Avengers Infinity War (31 augustus)
  - Deadpool 2 (10 september)
  - Jurassic World, Fallen Kingdom  (10 oktober)
  - Ocean’s Eight (17 oktober)
  - Hotel Artemis (25 oktober)

  Zender van de Maand
  In september is Comedy Central Extra Zender van de Maand (van 3 september tot 1 oktober). De zender is onlangs samengegaan met Comedy Central Family. Comedy Central Extra zit in het Ziggo Movies & Series XL-pakket en is deze maand voor alle digitale abonnees te zien op kanaal 124 en op de Ziggo Go app.  De zender staat bol van opvallende shows speciaal voor de echte comedy fan, zoals Broad City, Inside Amy Schumer, stand-up specials, en satirische nieuwsshows zoals The Daily Show with Trevor Noah en The Late Late Show with James Corden. 

  In oktober is Investigation Discovery Zender van de Maand en voor alle digitale abonnees toegankelijk op kanaal 123, ook op de Ziggo Go app. Deze crimezender zit vol spanning, waargebeurd drama en mysterie. ID onderscheidt zich ten opzichte van andere crime-zenders doordat het alleen waargebeurde drama- en suspenseverhalen uitzendt. Spraakmakende moordzaken en vermissingen worden tot de bodem uitgezocht. Deze maand staat de zender in het teken van ‘Ghostober’ met paranormale programmering.