Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Nieuwe topseries bij Ziggo

  16 februari 2018

  Op 23 april start het langverwachte tweede seizoen van de serie Westworld bij Ziggo Movies & Series (X)L, een dag na de première in de VS. In het nieuwe seizoen waarin ook Katja Herbers een rol speelt, komen de ‘hosts’ in opstand voor ‘hun’ wereld.

  Het derde seizoen van de Amerikaanse hitserie Billions begint op 26 maart bij Ziggo, al een dag na de seizoenspremière in de VS. Billions draait om openbaar aanklager Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en de louche belegger Bobby Axelrod (Damian Lewis), die alle grenzen opzoekt van wat wettelijk toegestaan is. Billions is ook in Nederland een groot succes en alleen on demand te zien bij Ziggo.

  Naast Westworld en Billions, is vanaf 26 maart het nieuwste - vijfde - seizoen van de HBO serie Silicon Valley te zien en op dezelfde dag start ook de nieuwe HBO serie Barry (Bill Hader), waarin een huurmoordenaar acteur wil worden. Op 1 maart worden nog meer nieuwe topseries toegevoegd aan het on demand aanbod van Ziggo Movies & Series, zoals Outlander S3Vikings S1 t/m 4a en het controversiële Mary Kills People S1-2.

  Oscars®
  De 90ste uitreiking van de Oscars® vindt plaats op 4 maart in het Dolby Theatre in Los Angeles. Veel genomineerde films als Blade Runner 2049Dunkirk en Loveless zijn nu al te huur bij Ziggo. Evenals Loving Vincent, de eerste compleet geschilderde film over de mysterieuze dood van Vincent van Gogh.