Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Exclusieve topseries bij Ziggo

  9 mei 2018

  Op 4 juni start het eerste seizoen van de nieuwe HBO dramaserie Succession, exclusief bij Ziggo Movies & Series (X)L. De serie gaat over een vermogende oud mediamagnaat Logan Roy met zijn vier kinderen die kost wat het kost de toekomst van zijn familiebedrijf probeert veilig te stellen met zijn ambitieuze plannen. Dit levert een machtsstrijd op in de familie. In de setting van New York komen de thema’s macht, politiek, geld in een familiebedrijf aan bod.

   Op 4 juni start ook het eerste seizoen van C.B. Strike (HBO), een mini-serie met Tom Burke naar de novel van J.K. Rowling onder pseudoniem Robert Galbraith.

  Verder is vanaf 21 mei de drama/sci-fi film Fahrenheit (HBO) te zien bij Ziggo Movies & Series (X)L met in de hoofdrollen Michael B. Jordan (Black Panther) en Michael Shannon. En The Tale (HBO) met Laura Dern verschijnt op 28 mei.

  En sinds afgelopen maandag 7 mei zijn alle seizoenen on demand beschikbaar van de ABC Studios serie LOST. De complete serie Desperate Housewives (8 seizoenen) staat vanaf 4 juni klaar in het on demand menu.

  Ziggo On Demand - Net uit de bioscoop

  Net uit de bioscoop en nu al te huur bij Ziggo On Demand: Jumanji: Welcome to the jungle. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, een donker en komisch drama van Oscar winnaar Martin McDonagh. In het waargebeurde Molly's Game (16/5) kruipt Jessica Chastain in de huid van powerwoman Molly Bloom, de voormalig Olympisch skiester die wordt gedwongen met sporten en in de duistere pokerwereld terecht komt. Patser (17/5) vertelt de waanzinnige trip over 4 vrienden die ervan dromen om te leven als echte mafiosi met Ali B in de hoofdrol. In de epische finale van Maze Runner: The Death Cure (24/5) leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. The Disaster Artist (30/5) vertelt het waargebeurde verhaal van een onafhankelijke filmmaker die zich vanuit het niets lanceerde in de filmwereld.

  In juni verwachten we de Oscar winnende film (beste film) The Shape of Water (4/6) en Early Man (13/6) speelt zich af in de tijd waar Mammoeten en Dinosaurussen op de aarde rondzwierven. I, Tonya (28/6) gaat over kunstschaatser Tonya Harding die deelneemt aan de Olympische Spelen en wraak neemt op haar grootste concurrent.

  Zender van de maand: hele maand gratis muziek

  In mei genieten muziekliefhebbers, want alle muziekzenders uit het Ziggo Movies & Series XL pakket zijn de hele maand gratis te zien voor alle digitale klanten van Ziggo.