Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Operación Marea Negra, City On a Hill en andere nieuwe series bij Ziggo

  Highlights oktober 2022

  23 september 2022

  Operación Marea Negra is het waargebeurde verhaal van de 26-daagse Atlantische oversteek met een zelfgemaakte onderzeeër die voor de kust van Galicië werd onderschept met meer dan 3.000 kilo cocaïne. Ze werd bemand door onder meer Agustín Álvarez, een voormalige Spaanse amateurbokser. Aan boord is het in dit riskante onderwateravontuur een kwestie van overleven, vanwege stormen, onvoorspelbare stromingen, honger, onderlinge strijd en de autoriteiten. Vanaf 12 oktober.

  Het derde seizoen van City on a Hill met Kevin Bacon brengt ons naar Boston's high society Beacon Hill. Jackie Rohr heeft de FBI verlaten en zijn penning in de haven van Boston gegooid. Hij krijgt een royale nieuwe baan als beveiliger van een rijke familie. Seizoen 3 vanaf 12 oktober.

  In het tweede seizoen van Blood & Treasure bundelen Danny MacNamara - een voormalig antiquiteitenexpert van de FBI - en Lexi Vaziri - een voortvluchtige kunstdief met vertrouwensproblemen - hun krachten om een terrorist op te sporen die zijn aanslagen financiert met gestolen artefacten. Seizoen 2 vanaf 3 oktober.

  Half oktober volgt het laatste deel van het tweede seizoen van de komedie Resident Alien, waarin een buitenaards wezen een noodlanding maakt op aarde en zich verschuilt in een afgelegen stadje in Colorado. Hij vermomt zich als arts, maar zijn missie komt in gevaar als een jongetje van negen zijn ware identiteit kan zien. Seizoen 2b vanaf 18 oktober.

  In september voegden we al het eerste seizoen toe van de serie Hap and Leonard, met twee vrienden uit Texas die het in de jaren 80 opnemen tegen moordenaars, politie en daders van seksueel geweld. De voormalige gewetensbezwaarde Hap Collins en homoseksuele Vietnamveteraan Leonard Pine vormen een complementair en sterk team. Als ze echter een verleidelijk en louche aanbod krijgen, proberen ze rijk te worden. Seizoen 2 en 3 vanaf 5 oktober.

  In de Nederlandse serie Koppensnellers komt de keiharde zakenvrouw Dana terug naar Nederland als ze gediagnosticeerd wordt met een levensbedreigende ziekte en de getroebleerde band met haar zoon Lucas probeert te herstellen. Vanaf 13 oktober.

  In de Poolse serie Klangor verandert het leven van gevangenispsycholoog Rafal Wejman voorgoed, wanneer de psychotische gevangene Emil Knapik weet te ontsnappen. In de vierentwintig uur na Emils ontsnapping verdwijnt zijn tienerdochter Gabi spoorloos na een avondje uit met haar geheime vriendje Ariel. Achtdelig Pools drama waarin een vader die niets meer te verliezen heeft, op zoek gaat naar zijn vermiste dochter. Vanaf 20 oktober.

  The Beast Must Die is een crimeserie met een akelig voorval op het Isle of Wight wanneer de kleine Martie van zes wordt doodgereden. Als de politie de dader niet te pakken krijgt, gaat zijn moeder zelf op onderzoek uit. Inspecteur Nigel Strangeways is na een traumatische ervaring overgeplaatst naar het eiland. Vanaf 27 oktober.