Ziggo en Pathé Thuis slaan de handen ineen om klanten thuis de beste TV-ervaring te bieden. Ziggo breidt het huurfilmaanbod uit van 800 naar meer dan 5000 films, die direct beschikbaar zijn voor Ziggo TV-klanten met een Mediabox Next Mini, Next en XL.

Het uitgebreide aanbod van Pathé Thuis is vanaf vandaag geïntegreerd in het vertrouwde Ziggo TV-platform en vervangt daarmee het huidige huurfilm aanbod. Klanten kunnen direct kiezen uit de nieuwste blockbusters zoals Super Mario Bros. Movie en Avatar: The Way of Water, maar ook uit bekende klassiekers en alles daartussenin.

Alles-in-één TV-platform
Het Huren-menu op de mediabox maakt plaats voor Pathé Thuis, waarbij klanten geen aparte app nodig hebben om toegang te krijgen tot alle titels. Daarnaast is het voor klanten mogelijk om films die gestart zijn op de mediabox, verder te kijken via de Ziggo GO-app.

Robin Kroes, executive director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: “We willen onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier de beste TV-ervaring bieden, met toegang tot hun favoriete titels. Een samenwerking met Pathé Thuis kan wat ons betreft dan ook niet ontbreken. Dankzij deze samenwerking krijgen onze klanten gemakkelijk en snel toegang tot de nieuwste films. Zo kunnen ze een bioscoop-ervaring creëren vanuit hun eigen woonkamer.”

Pathé Thuis
Pathé Thuis is in 2011 gelanceerd als eerste movie on-demand service van Nederland. Met meer dan 5000 titels, van thrillers tot comedy, van de nieuwste films tot titels van vroeger, biedt Pathé Thuis filmliefhebbers toegang tot de filmwereld vanaf thuis op de bank. Doordat klanten per film betalen, is een abonnement niet nodig en behouden zij maximale flexibiliteit.

Tim Schutte, Head of Business Development bij Pathé Thuis: “We zijn verheugd dat we met deze samenwerking ook de klanten van Ziggo toegang kunnen geven tot het uitgebreide filmaanbod van Pathé Thuis. We voegen wekelijks nieuwe bioscoopfilms toe aan onze dienst, sommige zelfs al een maand na bioscooprelease. Ik kijk uit naar ons partnership met Ziggo om samen de TV-ervaring nog aantrekkelijker te maken.

Fast & Furious de zomer in
Speciaal voor Ziggo-klanten is deze zomer nog meer te beleven dankzij de samenwerking met Pathé Thuis. Zo zijn ruim 30 films, waaronder de eerste negen Fast & Furious films met korting te bekijken van 13 tot en met 26 juli. Ook kunnen klanten zich via Priority aanmelden om op 9 augustus bij Pathé Leidsche Rijn in Utrecht op het dakterras te genieten van een barbecue en de tiende Fast & Furious film: Fast X.