Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  The Rook en Ballers 5 te zien bij Ziggo

  2 juli 2019

  Vanaf 1 juli, een dag na de start in de VS, is The Rook met Barry Atsma on demand te zien. Deze paranormale spionageserie is in Nederland alleen te zien bij Ziggo met wekelijks een nieuwe aflevering.

  We kijken uit naar nog meer nieuwe topseries. In augustus verwachten we nieuwe seizoenen van de HBO-series Ballers (seizoen 5) met Dwayne “The Rock” Johnson als financieel manager van diverse football-spelers en Succession (seizoen 2) waarin Logan Roy (Emmy Award winnaar Brian Cox) zijn media- en entertainmentimperium probeert over te dragen aan zijn kinderen.

  Liefhebbers van ziekenhuisdrama kunnen hun hart ophalen met nieuwe series als New Amsterdam (1 juli) en - exclusief bij Ziggo – de Deense serie New Nurses (31 juli). Op 10 juli begint het derde en laatste seizoen van Mary Kills People.

  En goed nieuws voor de vakantiegangers, want alle films en series van Movies & Series (XL) neem je nu mee met Ziggo GO. Waar je bent maakt niet uit. Op de camping of ergens in de EU. Geen wifi? Of vlieg je uit buiten Europa? Dan download je je favoriete films en series voor je ergens naartoe gaat en kijk je ze offline. Waar en wanneer je wilt. Zelfs hoog in de lucht.