Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ruud de Wild tovert Golden Seats in Ziggo Dome om tot kunstobject

  5 september 2019

  Ruud de Wild gaat de gewildste stoelen van de Ziggo Dome omtoveren tot kunstobject. De twee Golden Seats bieden een gelukkige muziekliefhebber een jaar lang toegang tot alle concerten in de Ziggo Dome. Reden van het beschilderen van de stoelen is dat vanaf 6 september muziekliefhebbers weer kans maken om deze prijs te winnen. Ruud de Wild zal de twee Golden Seats omtoveren tot unieke stoelen, geïnspireerd op de aankomende concerten in de Ziggo Dome.

  Na het muzikaalste jaar van zijn leven mag de winnaar zijn unieke stoel mee naar huis nemen als aandenken. De andere stoel van het paar wordt na het muzikale jaar geveild om geld op te brengen voor het goede doel Muziekids. Muziekids biedt zieke kinderen een helende ervaring middels muziekbeleving in het ziekenhuis tijdens hun ziekteperiode.

  Kunstobject
  Al zeven jaar biedt Ziggo middels de Golden Seats muziekliefhebbers een unieke ervaring in de Ziggo Dome. Daarom verdienen ze inmiddels wel een nieuw uiterlijk, dat past bij de unieke ervaring die de winnaar van deze bijzondere prijs het komende jaar zal opdoen. Om deze reden heeft Ziggo de handen ineengeslagen met radio-dj Ruud de Wild. Ruud de Wild is niet alleen bekend van zijn radioshow, hij maakt ook schilderijen waar hij zijn passie voor muziek in laat zien. Het nieuwe design wordt onthuld wanneer de winnaar aanwezig is voor zijn eerste concert.

  ‘Voor mijn schilderijen haal ik altijd mijn inspiratie uit muziek. De Ziggo Dome is een fijne plek waar ik vaak aanwezig ben bij de concerten van mijn favoriete artiesten. Toen mij gevraagd werd om deze twee bijzondere stoelen te customizen zag ik gelijk een goede connectie met het muzikale karakter van de Golden Seats. Het aankomende jaar staan er weer ontzettend vette artiesten in de Ziggo Dome die ik graag wil vereeuwigen. In maart treedt Duncan Laurence met een eigen show op in de Ziggo Dome. Uiteraard zal ik zijn muziek gebruiken als inspiratie na zijn fantastische prestatie op het Eurovisie Songfestival’, aldus Ruud de Wild.

  Bijzondere ervaring
  De Golden Seats zijn speciale VIP-stoelen in de Ziggo Dome met het beste zicht op het podium. Vanaf 6 september kunnen muziekliefhebbers meedoen aan de actie om kans te maken op deze unieke muziekprijs. De winnaar kan een jaar lang alle concerten en shows in de Ziggo Dome bezoeken, krijgt tijdens iedere show een vip-behandeling met onbeperkt drankjes en een parkeerkaart en heeft zelfs zijn eigen ingang. Niet meer in de rij staan voor de Ziggo Dome dus. Daarnaast mag de winnaar voor ieder concert een introduce meenemen. De winnaar wordt begin oktober bekend gemaakt. Meedoen aan de winactie voor de Golden Seats kan via www.ziggo.nl/goldenseats. Hier staan ook de actievoorwaarden.

  ‘De Ziggo Golden Seats is voor ons de mooiste muziekprijs van het jaar. Al zeven jaar bieden we muziekliefhebbers bijzondere belevingen in de Ziggo Dome. Dit jaar willen we de Golden Seats meer charisma geven. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een kunstenaar die past bij het muzikale karakter van de Ziggo Dome. Ruud de Wild gebruikt in al zijn werk muziek als inspiratiebron. Daarom is hij de perfecte kunstenaar om de Golden Seats onder handen te nemen en een perfecte match met deze bijzondere winactie’, aldus Louise Meijer, Director Brand & Communications bij VodafoneZiggo.