Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Samen thuis: tijdelijk extra veel muziek bij Ziggo TV

  'We Own The Night TV' op Ziggo TV

  13 april 2020

  Vanaf vandaag brengen we extra veel muziek bij onze klanten thuis. Tot en met 1 juni zijn alle 14 muziekzenders uit ons Movies & Series XL pakket toegankelijk voor onze digitale klanten. Van dance tot klassiek en van golden oldies tot hits voor de kids. Ook de zenders NPO 1 extra, NPO 2 extra en OUTtv zijn tijdelijk beschikbaar voor alle digitale klanten, ook via Ziggo GO.

  We Own The Night TV op Ziggo TV
  Vanaf zaterdag 25 april t/m zaterdag 30 mei van 20.00 tot 1.00 uur zijn verschillende dj’s live te volgen op Ziggo TV kanaal 13. Klik hier voor het volledige programma.

  Spinnin' Home Sessions Kingsday - maandag 27 april | 14.00 tot 22.00 uur
  Op Koningsdag is de dansmarathon van Spinnin’ Records te zien van 14.00 tot 22.00 uur op Ziggo TV kanaal 13. Met onder andere DJ’s als Fedde le Grand en La Fuente. Klik hier voor het volledige programma.

  Tijdelijk extra veel op tv
  De kunst- en cultuurzender NPO 2 extra zendt komende weken dagelijks om 20.30 onder de titel 'NPO in concert’ een concertregistratie uit - van Mahler tot Metallica, van De Staat tot Sjostakovitsj en van Bach tot Bowie, op TV 538 gaat Koningsdag gewoon door met een interactief Oranjefeest voor iedereen vanuit eigen huis, tuin of balkon, ‘legends’ zijn te zien en te horen op Stingray DJAZZ, dans en volop klassieke muziek op Mezzo vanuit de mooiste concertzalen en op OUTtv extra aandacht voor het Eurovisie Songfestival.

  Sublime Move On Up Festival live te volgen op Ziggo TV
  Op 24 april zendt Ziggo TV het Sublime Move On Up Festival uit. Tijdens het festival zijn er live optredens van de beste soul-, funk- en jazzmuzikanten van eigen en internationale bodem zoals onder andere Alain Clark, Kandace Springs, Jordan Mackampa en Julia Zahra. Ook is er een virtuele foodtruck onder begeleiding van chef-koks London Loy en Maik Galenkamp, die tijdens het festival maaltijden klaarmaken in het genre soulfood.

  Het Sublime Move On Up Festival live te volgen op Ziggo TV kanaal 13 van 16:00 tot 21:00

  Ziggo Dome concertweekend
  Het weekend van 17 april is het Ziggo Dome concertweekend, met het hele weekend diverse Ziggo Dome concerten op kanaal 13. De programmering start op 17 april om 17 uur met het concert van Holland Zingt Hazes. Alle concerten zijn in de Ziggo Dome opgenomen. Op 17, 18 en 19 april zijn concerten te zien van onder andere Kensington, Trijntje Oosterhuis, Tino Martin, Nikkie in Concert, Ladies of Soul, Qapital, Above &Beyond, X-Qlusive Holland, Fedde le Grand, Nicky Romero, Sem Vox, Sunnery James & Ryan Marciano, Third Party, Kaiser Chiefs en Within Temptation.