Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  The Third Day met Jude Law: nieuwe series in september

  13 augustus 2020

  Dit najaar breiden we het aanbod verder uit met nog meer nieuwe en exclusieve topseries. Op 15 september start de zesdelige HBO-serie The Third Day (2020) met Jude Law (The Young Pope), Naomie Harris (Moonlight) en Emily Watson (Chernobyl). In het eerste deel ‘Summer’ ontdekt Jude Law (Sam) een mysterieus eiland voor de Britse kust. In het tweede deel ‘Winter’ komt buitenstaander Helen (Naomie Harris) naar het eiland, maar haar komst zorgt voor een heftige confrontatie.

  De HBO-Nordic Beforeigners (2019) is een dag later vanaf 16 september te zien. In deze crime-serie verschijnen personen uit het verleden opeens op mysterieuze wijze in Oslo.

  In de komedie Upright (2019) vanaf 10 september, besluit Lucky Flynn naar de andere kant van Australië te reizen om zijn moeder die op sterven ligt te zien. Hij neemt niets anders mee dan een piano. Maar zijn plannen gaan al snel mis wanneer hij de weggelopen tiener Meg in de Australische woestijn tegen het lijf loopt.

  Ook de nieuwe series Godfather of Harlem (2020) en Dave (2020) worden op 10 september verwacht. Godfather of Harlem, gespeeld door Oscar-winnaar Forest Whitaker, keert begin jaren zestig na tien jaar gevangenis terug naar de buurt waar hij ooit de baas was. De komedie Dave is gebaseerd op het leven van rapper en komiek Dave Burd, die vooral bekend is onder zijn artiestennaam Lil Dicky.

  Op 17 september volgt Mrs. America (2020), onlangs genomineerd voor acht Emmy Awards. In deze dramaserie zien we hoe de conservatieve activist Phyllis Schlafly (Cate Blanchett) de emancipatiestrijd in de zeventiger jaren op scherp zette.

  In de Oekraïense crime Hide and Seek (2019), te zien vanaf 3 september, spelen vader en dochter verstoppertje in hun appartement. Alles lijkt normaal, tot de vader zijn dochter ineens nergens meer kan vinden.