Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vikings 6B en nog meer nieuwe topseries

  16 december 2020

  We beginnen dit jaar met goed nieuws voor fans van Vikings: het complete finaleseizoen 6B van de populaire serie Vikings (2020) is vanaf 5 januari te streamen, exclusief bij Ziggo. Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, Koning van de Vikingstam, zijn broeders en zijn familie. In het eerste deel van dit laatste seizoen keerde Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder het tirannieke bewind van Ivar leefden. Het laatste deel begint met Ubbe in IJsland die de waarheid over Kjetill leert en een moeilijke beslissing moet nemen. En in Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus ernstige gevolgen gehad.

  Het tweede seizoen van de HBO-serie C.B. Strike (2020) is te zien vanaf 21 januari. In dit tweede deel lijkt de verrassende ontdekking van Strike en Robin het verhaal van het gewurgde kind te bevestigen, maar ze worden gedwongen het toneel te verlaten voordat ze het grondig kunnen onderzoeken. Deze dramaserie is gebaseerd op de roman van Robert Galbraith (J.K. Rowling).

  Van Euphoria zijn twee specials uitgebracht. De eerste is sinds 7 december te zien, het tweede deel vanaf 25 januari. In de HBO-serie Euphoria krijgt een groep middelbare scholieren te maken met drugs, seks en trauma’s. Deze tweede en laatste speciale aflevering draait om Jules (Hunter Schafer) die tijdens de kerstvakantie terugkijkt op het afgelopen jaar.

  Het nieuwste seizoen 3 van de Deense ziekenhuisserie The New Nurses (2020) is beschikbaar vanaf 15 januari. In deze serie die zich afspeelt in de jaren ‘50 heeft de Deense overheid een drastische maatregel moeten nemen door ook mannen toe te laten tot de opleiding tot verpleegkundige.

  En op 20 januari verwachten we de IJslandse serie The Minister (2020). In dit achtdelige politieke drama speelt Ólafur Darri Ólafsson (True Detective, Fantastic Beasts) de hoofdrol als populaire premier met een bipolaire stoornis. Eén ding is zeker: een leider zoals hij was er niet eerder in de geschiedenis van het land.

  Voor meer informatie klik hier