Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  VodafoneZiggo haalt telefoonvoorraad uit winkels

  27 oktober 2021

  Woensdag was er een gewapende overval in de VodafoneZiggo winkel op het Bijlmerplein in Amsterdam. In korte tijd zijn er op verschillende plekken in Amsterdam telecomwinkels beroofd. Vanwege de veiligheid haalt VodafoneZiggo haar voorraad voor een bepaalde tijd uit een aantal winkels. Deze maatregel geldt voor filialen met een verhoogd risico op overvallen. Klanten kunnen nog steeds in onze winkels een toestel bestellen. Het toestel wordt in principe de volgende dag geleverd.

  Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt: “De veiligheid van onze medewerkers en de klanten die onze winkels bezoeken staat altijd voorop. De impact van een overval op alle betrokkenen is erg groot. Daarom hebben we direct hulpverlening ingeschakeld om iedereen op te vangen. We doen er alles aan om overvallen te voorkomen en werken nauw samen met de politie.”

  Er zijn zichtbare en onzichtbare maatregelen tegen winkeldiefstal en overvallen in winkels en na elk incident worden die maatregelen opnieuw beoordeeld en waar nodig aangepast of aangescherpt. Wij geven geen informatie over deze maatregelen wegens veiligheidsoverwegingen.