Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  VodafoneZiggo viert Paarse Vrijdag

  13 december 2019

  Paarse vrijdag is de dag waarop iedereen, door het dragen van de kleur paars, zijn of haar solidariteit kan tonen met homoseksuele, biseksuele, lesbische en transgender jongeren. Ook VodafoneZiggo kleurde op vrijdag 13 december paars voor deze gelegenheid.

  "VodafoneZiggo streeft naar een cultuur waar iedereen zijn of haar authentieke zelf moet kunnen zijn en waarbij je het gevoel hebt dat je onderdeel bent van het team", zegt CEO Jeroen Hoencamp, die vrijdag zelf ook in het paars op kantoor verscheen. "We waarderen de verschillen en omarmen ieders individuele verhaal. Diverse achtergronden en perspectieven leiden namelijk tot rijkere ideeën, nieuwe diensten en betere resultaten. Uiteindelijk willen we zorgen dat iedereen zich thuis voelt bij ons."

  Op het centraal kantoor van VodafoneZiggo was een keur aan paarsgekleurde hapjes te verkrijgen. Op scholen, onder leerlingen, studenten en docenten, werd bovendien de Paarse Vrijdagkrant verspreid. Daarin laat VodafoneZiggo ook van zich horen.

  Pim Brouwers, manager Diversiteit en Inclusie, reageert: "Vandaag vieren we, trots in het paars, in het onderwijs en in het bedrijfsleven, dat jezelf kunnen zijn een feest is!" Mede-initiatiefnemer Bart Cloosen, Business Intelligence manager bij VodafoneZiggo, vult aan: "Zo cool om te mogen werken voor een bedrijf dat open staat voor ieders individuele verhaal."
  Werken bij VodafoneZiggo?