Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Westworld seizoen 2 start vanaf 23 april alleen bij Ziggo

  28 maart 2018

  Rol voor Nederlandse Katja Herbers in HBO-serie Westworld

  Op 22 april gaat het tweede seizoen van Westworld in première in de Verenigde Staten en 24 uur later zijn de nieuwe afleveringen wekelijks exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series (X)L. Westworld is na Game of Thrones de best bekeken HBO-serie. Nederlandse actrice Katja Herbers vertolkt de rol van Grace, één van de vaste gasten die Westworld bezoekt.

  Op IMDB kreeg het eerste seizoen van de serie een score van 8.9. Daarnaast was het eerste seizoen de best bekeken HBO-serie ooit en overtrof hiermee hitserie Game of Thrones. Ook sleepte de serie voor het eerste seizoen maar liefst vijf  Primetime Emmy® Awards 2017 in de wacht, onder andere voor beste special effects.

  Naast Katja Herbers zijn ook Gustaf Skarsgård (Vikings) en Fares Fares aan de cast toegevoegd. “Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik in één van de populairste HBO-series mag spelen”, zegt Katja Herbers over haar rol in het nieuwe seizoen van Westworld.

  Jonathan Nolan en Lisa Joy zijn opnieuw verantwoordelijk voor de regie van de serie.

  Het verhaal
  Westworld is een fantasierijke dramaserie vol sensatie en avontuur. In het futuristische Westworld draait het om de bewoners van Westworld. Dit zijn androïden die als hosts de bezoekers van het park ‘Westworld’ vermaken. Wanneer een groep hosts afwijkt van de geplande scripts en niet geprogrammeerd gedrag gaat vertonen, blijkt dit niet zonder risico’s te zijn. In seizoen 2 worden de gevolgen van de opstand duidelijk en zullen veel vragen over de hosts, Westworld én de wereld buiten Westworld onthuld worden.

  Bingewatch seizoen 1
  Ziggo-abonnees kunnen het eerste seizoen bingewatchen bij Ziggo Movies & Series (X)L en vanaf 23 april iedere maandag een nieuwe 60 minuten durende aflevering van seizoen 2 kijken. De eerste aflevering van het eerste seizoen van Westworld is op ziggo.nl/westworld voor iedereen te bekijken.