Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Yes-R met band en vrienden vanuit de Ziggo Dome

  19 februari 2021

  Yes-R is samen met de Jambassadors band en gastartiesten aan de slag gegaan om een indrukwekkende liveshow neer te zetten in de Ziggo Dome, zonder publiek. De afgelopen weken plaatste de bekende rapper iedere week live tracks, opgenomen in de Ziggo Dome, op zijn social media. Heb je dit gemist en ben je benieuwd naar de hele show? Op zaterdag 20 en zondag 21 februari kun je als fan de hele show in de Ziggo Dome zien op Ziggo TV kanaal 13, beide dagen van 19:00 - 20:00 uur.

  De live opnames zijn een verbindende factor tussen de fans en de rapper. Via deze weg hoopt Yes-R zijn fans de tracks op een andere manier te kunnen laten beleven. “Al jarenlang komen de fans trouw naar mijn shows, op deze manier breng ik de show naar hen. Ik ben echt superblij dat ik de kans kreeg om op het podium in de Ziggo Dome te staan, met zo’n superband en alle gastartiesten. In deze tijd is zo’n show een enorm cadeau en ik ben blij dat ik dat mag delen met mijn fans,” aldus Yes-R.

  Naast de nieuwe releases zoals De Belofte, Easy en Streets zullen de klassiekers Leipe Mocro Flavour, Rampeneren en Uit Elkaar niet ontbreken tijdens de show. Wij gaan alvast de lyrics opzoeken om vanuit huis mee te kunnen meezingen met zijn nieuwste hits!

  Yes-R