Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo breidt aantal topseries uit

  21 december 2017

  Vanaf januari 2018 lanceert Ziggo weer een aantal topseries, als onderdeel van het pakket Ziggo Movies & Series (XL). Hieronder een overzicht van de nieuwkomers.

  Crashing Seizoen 2
  Vanaf half januari keert Crashing terug. Gemaakt door en met in de hoofdrol Pete Holmes. Pete voelt zich verloren in het universum en heeft een verhelderend gesprek met een atheïst, die hem tot een wilde nacht in New York aanzet. 

  Divorce Seizoen 2
  Half januari komen Divorce fans aan hun trekken bij het het tweede seizoen. Sarah Jessica Parker en Thomas Haden Church vertolken de hoofdrollen in deze verfrissend eerlijke comedyserie over het eindeloze scheidingsproces na het spaak lopen van een huwelijk.

  High Maintenance Seizoen 2 
  Een oude bekende die vanaf 22 januari te zien is. De HBO-reeks over een anonieme wietdealer die zijn New Yorkse klanten bedient en zo, samen met de kijker, een blik werpt achter de schermen van hun neuroses en dagelijkse beslommeringen.

  Mosaic Seizoen 1
  23 januari start Mosaic, een moordmysterie waarin een schrijfster (Sharon Stone) met één hit op haar naam, wordt vermoord in het skigebied waar zij vandaan komt. De nadruk in het verhaal ligt op de meedogenloze verdwijning van een kleurrijke inwoner tijdens oudejaarsavond in het pittoreske Summit en de vier jaar durende zoektocht naar de waarheid achter de misdaad.

  Strike Back Seizoen 5
  Na ruim twee jaar is de misdaadserie weer terug met een nieuwe cast van moedige hoofdrolspelers en achterbakse slechteriken tegenover elkaar in een riskant internationaal kat-en-muisspel. Vanaf 5 februari is het vijfde seizoen  van Strike Back beschikbaar en maakt de kijker kennis met vier nieuwe leden van sectie 20, de ontbonden geheime Britse anti-terreureenheid die is opgericht na de ontsnapping van een dodelijke terrorist.

  Here And Now Seizoen 1
  Een nieuwkomer is Here and Now. Een multi-raciaal gezin bestaande uit een man, vrouw en drie geadopteerde kinderen uit Somalië, Vietnam en Colombia en een biologisch kind ondervinden dat hun familieband getest wordt wanneer één van de kinderen dingen begint te zien die de rest van het gezin niet kan zien. Vanaf 12 februari te zien bij Ziggo.

  Alex
  Zweedse serie waarin een corrupte politieagent zijn connecties met de maffia wil verbreken. Toch blijven de oude connecties aan hem trekken en kan hij de veiligheid van zijn familie niet meer garanderen.

  Monster
  In een religeuze gemeenschap in het Noorden van Noorwegen wordt een reeks gruwelijke moorden gepleegd. De lokale politieagent Hedda Gilbert krijgt de zaak toegewezen samen met Joel Dreyer, een toprechercheur uit Oslo, die er echter geheel andere methodes op nahoudt. Die botsingen staan een efficiënte zoektocht naar de seriemoordenaar in de weg.

  Winterkorting
  Vanaf 22 december is het bij Ziggo extra genieten van mooie blockbusters en familiefilms: tot 8 januari voor de helft van de prijs. Zoals Wonder Woman, Bad Santa 2, Kong Skull Island, Voor Elkaar Gemaakt, Sleepless  en The Boss Baby. Voor ieder wat wils. Het overzicht van alle films met winterkorting is te vinden in het on demand menu. Actieperiode:  22 dec 2017 t/m 7 jan 2018. 

  Gratis kennismaken met alle HBO-series   
  Ziggo geeft alle klanten een gratis voorproefje van tientallen HBO-series. Op Ziggo TV (kanaal 13) zijn deze weken de eerste afleveringen te zien van maar liefst veertig series: van Game of Thrones tot The Sopranos. En op 1 januari extra veel freeviews.

  Zender van de maand december
  In december is Boomerang  de zender van de maand bij Ziggo, de hele maand gratis te zien voor alle klanten met digitale televisie van Ziggo. Boomerang is normaal onderdeel van het Movies & Series XL pakket, te zien op kanaal 309 en online via de Ziggo Go app. De zender richt zich op kinderen van 4 t/m 9 jaar oud en hun familie en brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie, met tijdloze favorieten en hedendaagse animatie.

  Zender van de maand januari  
  In januari is Nat Geo Wild de zender van de maand. Nat Geo Wild is er speciaal voor de liefhebbers van wildlife. Nat Geo Wild is onderdeel van het Movies & Series XL pakket, te zien op kanaal 204 en online via de Ziggo Go app. In januari staat Nat Geo Wild volledig in het teken van grote katten en neemt de kijker mee in de wereld van deze majestueuze dieren.

  Meer informatie staat op Ziggo.nl.