Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo en FOX Sports verlengen samenwerking

  Ziggo-klanten kunnen live Eredivisie blijven kijken

  28 juli 2020

  Ziggo en FOX Sports verlengen per 1 augustus de samenwerking. Dit houdt in dat klanten van Ziggo gewoon live Eredivisie wedstrijden kunnen blijven kijken als de Nederlandse competities beginnen. Omdat door de coronamaatregelen de stadions op dit moment nog niet volledig toegankelijk zijn, stelt Ziggo tot eind 2020 FOX Sports 1 gratis beschikbaar voor Ziggo-klanten*.

  Ziggo levert content aan bijna vier miljoen huishoudens oftewel zo’n 8 miljoen Nederlanders. Een unieke positie die mede mogelijk wordt gemaakt door slim samen te werken met de content-aanbieders. Ook FOX Sports is een belangrijk onderdeel van het contentaanbod. Ziggo en FOX Sports hebben een nieuwe overeenkomst gesloten waardoor de klanten van Ziggo live Eredivisie wedstrijden kunnen blijven kijken als de Nederlandse competities beginnen.

  Tijdelijk Fox Sports 1 gratis
  Omdat de stadions vanwege Corona nog niet volledig toegankelijk zijn voor het publiek, zal tot het einde van dit jaar FOX Sports 1 gratis beschikbaar zijn voor Ziggo-klanten. "Hiermee willen we de clubs en de fans tegemoetkomen en er zo voor zorgen dat iedereen kan meegenieten van de Nederlandse competities wanneer deze starten", aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo.​​

  Aanvullend abonnement met alle kanalen
  Klanten die alle FOX Sports kanalen willen ontvangen, kunnen daar – net als vroeger – naar eigen wens een aanvullend abonnement voor afsluiten. Klanten die geen FOX Sports in hun pakket kiezen, zullen hier dus niet voor betalen. "Ons belangrijkste uitgangspunt is altijd onze klant en we zijn verheugd dat we tot een passende overeenkomst zijn gekomen", aldus De Groot.

  *Alle klanten met minimaal een TV Start of TV Standard abonnement zullen FOX Sports 1 kunnen ontvangen. Dit is bijna 90% van alle Ziggo-klanten. Klanten met een Kabel TV abonnement kunnen FOX Sports 1 niet ontvangen.

  Extra info via https://www.ziggo.nl/foxsports