Ziggo en SkyShowtime breiden hun samenwerking verder uit om klanten het beste entertainment te bieden. Vanaf dit najaar is de streamingdienst inbegrepen bij een TV Max abonnement en beschikbaar als extra tv-pakket voor klanten die internet van Ziggo met Vodafone of hollandsnieuwe combineren. SkyShowtime zal hiermee het huidige Movies & Series L en Movies & Series XL van Ziggo vervangen. Klanten die in aanmerking komen krijgen later dit jaar persoonlijk bericht over het activeren van een SkyShowtime-account. Hiermee krijgen ze toegang tot het volledige aanbod van de streamingdienst. Tot die tijd kunnen klanten de grootste titels van SkyShowtime bekijken in het tv-menu.

Vanaf vandaag is een selectie van de beste films en series van SkyShowtime te zien op het TV & Streaming-platform van Ziggo. Titels zoals Babylon, iCarly, Nope, PAW Patrol, Rabbit Hole, Star Trek: Strange New Worlds (S1), Ticket to Paradise, Top Gun: Maverick, Tulsa King, Yellowjackets (S1 & S2) en Yellowstone (S1-5) zijn te bekijken via het tv-menu van Movies & Series L- en XL-klanten.

"Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor Ziggo en versterkt onze toewijding aan het leveren van de beste entertainment-ervaring aan onze klanten," zegt Robin Kroes, Executive Director of Consumer Markets bij VodafoneZiggo. "Door samen te werken met SkyShowtime verrijken we ons TV & Streaming-platform en bieden we een groot deel van onze klanten een nog beter aanbod van films en series, als onderdeel van hun Ziggo-abonnement.”

SkyShowtime CEO Monty Sarhan zei: "We zijn trots op onze samenwerking met Ziggo. Vandaag markeert de volgende fase in dit partnerschap, waarbij SkyShowtime helpt om Ziggo's tv-aanbod te verrijken en consumenten echte waarde te bieden met ons premium entertainmentaanbod. We zijn verheugd dat nog meer abonnees in Nederland toegang krijgen tot ons aanbod van nieuwe en exclusieve films en series."

Ziggo-klanten met een abonnement waarin SkyShowtime niet is gebundeld, kunnen zich via Ziggo op SkyShowtime abonneren voor een prijs van €6,99 per maand.