Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo Sport breidt hockey aanbod verder uit

  15 november 2018

  Ziggo Sport heeft de uitzendrechten verworven van het wereldkampioenschap hockey in 2022 voor zowel de heren als de dames. Daarnaast volgt de zender de komende jaren de nationale teams tijdens hun verrichtingen in de jaarlijkse Hockey Pro League. Dit toernooi vervangt vanaf volgend jaar de Champions Trophy en de Hockey World League. Beide teams spelen tussen januari en juni zestien wedstrijden tegen de acht beste landen van de wereld.  Ziggo Sport zendt al deze ontmoetingen rechtstreeks uit. Ook zullen diverse wedstrijden uit de Olympische kwalificatietoernooien via Ziggo Sport te volgen zijn. Alle wedstrijden zijn niet alleen live te zien op Ziggo Sport maar ook via Ziggo Sport Totaal, dat bij iedere distributeur in Nederland te verkrijgen is.

  Sinds de start van Ziggo Sport zendt de zender iedere speelronde op zondag een wedstrijd uit de dames- of herenhoofdklasse live uit. Op zondagavond volgt dan nog een samenvattingsprogramma waarin de hoogtepunten van alle gespeelde wedstrijden worden uitgezonden.

  Will Moerer, directeur van Ziggo Sport over de uitbreiding van het hockey pakket: “Ziggo Sport ondersteunt de Nederlandse sport en geeft naast hockey sporten zoals bijvoorbeeld handbal, volleybal en basketbal een plek op haar zender. Het mooiste is natuurlijk dat we onze klanten, naast de competitiewedstrijden, ook de wedstrijden van de verschillende nationale teams kunnen aanbieden zoals we afgelopen maand ook met het volleybal hebben gedaan en wat we in december gaan doen met de Nederlandse handbaldames tijdens het EK in Frankrijk. De Nederlandse hockeyteams spelen ieder toernooi om de grote prijzen en het is dan ook mooi dat we hun jacht op het hoogste podium kunnen volgen bij Ziggo Sport’.