Ziggo Sport introduceert een nieuw programma om de jongere generatie voetbalfan aan te spreken. In Kick ’t Met gaan hosts Jefferson Osei en Armin Shah in gesprek met sterren uit de voetbal- en entertainmentwereld. Kick ’t Met is exclusief te zien op de online kanalen van Ziggo Sport.

DSC00350

De hosts en gasten van Kick 't Met hebben een ding gemeen: een passie voor voetbal. De gesprekken aan de Kick ’t Met-tafel geven een unieke inkijk in wat de moderne voetballer bezighoudt, waar ze vandaan komen en wat ze hebben moeten doen om aan de top te komen (en te blijven). Dit resulteert in geanimeerde gesprekken over carrièrekeuzes, muziek, mode, vriendschappen, winnen en verliezen, gaming en alles wat verder op tafel komt. Omdat Shah en Osei dichtbij de gasten staan, krijg je als kijker het gevoel tussen een groep vrienden te zijn beland. In de eerste afleveringen zien we gasten als Kenneth Taylor, Neraysho Kasanwirjo, Emms en Jerr (Broederliefde), Eljero Elia, de gebroeders Timber, Yuki en Defano Holwijn.

Nieuw Ziggo Sport geluid
De hosts over de show: “Kick ’t Met is niet ‘gewoon’ een voetbalshow. Je leert de mensen achter de topsporters kennen”, aldus Osei. Co-host Shah vult aan: “Artiesten en kunstenaars uit de muziekscene zijn fan van voetballers, en voetballers zijn op hun beurt weer fan van de artiesten en kunstenaars. De serie brengt die twee werelden samen in een nieuw geluid dat nog ontbrak in Nederland.”

Innovatie bij Ziggo Sport
Marcel Beerthuizen, Director Ziggo Sport, is trots op het nieuwe format dat de zender in samenwerking met Osei en Shah heeft ontwikkeld: “Met dit programma spelen we in op het snel veranderende kijkgedrag van met name een jonge generatie voetbalfans die sport via allerlei digitale kanalen tot zich neemt. Als moderne sportzender willen we blijven innoveren met nieuwe formats en zoeken we naar de beste manieren om onze sportcontent bij sportliefhebbers te krijgen. Daarom zenden we Kick ’t Met op ons YouTube-kanaal uit en verspreiden we clips van de uitzendingen exclusief via social media zoals TikTok. Met Kick ’t Met brengen we de sterren dichterbij en bieden we nieuwe inzichten in de belevingswereld van voetballers.”

De Kick ‘t Met afleveringen vind je op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. De show is ook als podcast te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

- Klik hier voor aflevering 1, met Kenneth Taylor en Neraysho Kasanwirjo

- Klik hier voor aflevering 2, met Eljero Elia en Emms & Jerr van Broederliefde

- Klik hier voor aflevering 3, met Jurriën & Quinten Timber met vrienden Defano Holwijn en Yuki