Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Ziggo Sport Totaal lanceert Ziggo Sport Tennis

  25 januari 2021

  Ziggo Sport Totaal lanceert op maandag 1 maart 2021 het nieuwe kanaal Ziggo Sport Tennis. Op dit nieuwe ’24 uur per dag zeven dagen in de week’ kanaal, dat onderdeel uitmaakt van het Ziggo Sport Totaal pakket, zal jaarlijks zo’n 40 weken live tennis worden uitgezonden. Naast de volledige ATP 1000 & 500 series toernooien, Wimbledon, de ATP World Tour finals en een groot aantal ATP 250 events zijn ook de Davis Cup en Fed Cup via dit nieuwe kanaal te volgen. Ook is het ABN AMRO World Tennis Tournament alsmede het grastoernooi van Rosmalen voor zowel de dames als de heren rechtstreeks te zien.

  Met ingang van 1 maart zullen de kanalen van Ziggo Sport Totaal door het leven gaan als: Ziggo Sport Select, Ziggo Sport Voetbal, Ziggo Sport Golf, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Docu en Ziggo Sport Tennis.

  Will Moerer, directeur Ziggo Sport: ‘Tennis is een populaire sport in Nederland en we weten dat er graag naar gekeken wordt. Doordat we op het gebied van tennis een flink pakket nieuwe rechten hebben bemachtigd kunnen we deze sport via een eigen kanaal uitzenden. Alle zes zenders van Ziggo Sport Totaal zijn nu 24/7 gevuld met topsport, iets waar ik trots op ben. Bovendien draagt een themazender bij aan de herkenbaarheid en wordt het voor onze abonnees nog duidelijker waar ze hun favoriete sport kunnen vinden’.

  ABN AMRO World Tennis Tournament voor heel Nederland te zien
  Het ABN AMRO-toernooi, dat dit jaar van 1 t/m 7 maart 2021 wordt gespeeld, zal niet alleen via Ziggo Sport gratis te volgen zijn voor alle Ziggo klanten. Tennisliefhebbers die geen Ziggo klant zijn, kunnen het toernooi volgen via Ziggo Sport Totaal. Gedurende deze periode zal de zender Ziggo Sport Tennis bij de meeste kabelmaatschappijen, zoals bijvoorbeeld Ziggo, KPN en T-Mobile/Tele2 worden opengezet.

  Toernooidirecteur Richard Krajicek is daar blij mee: ‘De lancering van Ziggo Sport Tennis komt precies op het goede moment. We weten nog niet of en zo ja hoeveel toeschouwers we in Ahoy mogen verwelkomen maar het staat vast dat de meeste tennisfans er niet bij kunnen zijn. Het is dan ook mooi dat deze mensen de gelegenheid krijgen om ons toernooi in zijn geheel te volgen via het nieuwe tenniskanaal en dat ze op die manier spelers als Rafael Nadal en Gael Monfils in actie kunnen zien’.