Ziggo maakt de Ziggo Sport uitzendingen rondom de ontknoping van het Formule 1-seizoen voor heel Nederland gratis beschikbaar. Dat betekent dat ook huishoudens zonder Ziggo abonnement het hele raceweekend thuis live kunnen mee beleven. Van vrijdag 10 december tot en met maandag 13 december zijn alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race van de Grand Prix van Abu Dhabi in alle Nederlandse tv-huishoudens gratis te zien. Dat kan via Ziggo Sport op kanaal 14, maar ook via de kanalen van Ziggo Sport Totaal, die te verkrijgen zijn bij nagenoeg alle distributiepartijen in Nederland.

Max Verstappen en Lewis Hamilton zullen nog één keer dit seizoen de strijd met elkaar aangaan. Beide coureurs verschijnen aan de start met een gelijke stand in het kampioenschap. Heel Nederland leeft mee met de prestaties van Max Verstappen en hoopt natuurlijk dat hij zich zondag tot de eerste Nederlandse F1-wereldkampioen ooit mag kronen. Ziggo haakt in op het zinderende slot van het seizoen en laat heel Nederland mee genieten door het gehele raceweekend gratis aan te bieden.

Marcel Beerthuizen, directeur Ziggo Sport: “Spannender dan de race komende zondag wordt het niet. Van zo’n unieke sportgebeurtenis moet heel Nederland kunnen meegenieten. Vandaar dat wij besloten hebben het raceweekend voor iedereen beschikbaar te maken. Wat een geweldig seizoen is het tot nu toe geweest en wat kijken we uit naar de beslissing zondag.”

Meer topsport dit weekend
Naast al het race-spektakel op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, is er meer moois live te beleven voor alle sportliefhebbers op Ziggo Sport en de zes Ziggo Sport Totaal-kanalen. Iedereen kan op vrijdagavond om 22.30 uur genieten van het populaire Formule 1 Café en zowel op zaterdag als zondag wordt er ook in de Formule 2 klasse gereden. De Nederlandse handbaldames spelen op zaterdag en maandag op het WK in de tweede groepsfase en daarnaast is het OKT Curling live te volgen. Ook kan iedereen gratis genieten van het beste Europese topvoetbal uit de Engelse Premier League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie a en Franse Ligue 1. Met dit weekend topclubs als Barcelona, Manchester City, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Juventus en AC Milan in actie. Op zondag staat de voetbaltalkshow Rondo om 19.50 op het programma, speelt Lionel Messi met Paris Saint-Germain tegen AS Monaco en wordt de avond afgesloten met de Spaanse kraker Real Madrid – Atlético Madrid.