VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.
VodafoneZiggo

Samenwerken met andere partijen

De digitale wereld heeft een groeiende invloed op mens en samenleving. VodafoneZiggo wil de bewustwording over dit belangrijke onderwerp vergroten en aandacht besteden aan de zorgen die erover leven. Hierbij leggen we de nadruk op het vinden van een goede balans tussen de digitale en de 'echte' wereld. Zodat we het beste halen uit de digitale mogelijkheden en de negatieve effecten minimaliseren.

We gaan met stakeholders in gesprek om samen oplossingen te bedenken en veranderingen in gang te zetten. Op 3 juli 2018 spraken we met ondernemers, wetenschappers, maatschappelijke organisaties en politici tijdens de bijeenkomst Balance the Future. Via onze Raad van Kinderen vroegen we jongeren hoe wij gezinnen kunnen ondersteunen in hun digitale leven. We richtten de Future Society op, een platform waar experts hun visie delen met een groter publiek over hoe we digitale technologie het beste kunnen inzetten.

VodafoneZiggo is aangesloten bij Samen Digiwijzer, waarin verschillende partijen samenwerken om scholen te helpen bij het leren van digitale vaardigheden aan kinderen en het. We denken mee over de invulling van het nieuwe curriculum waarin digitale geletterdheid een rol krijgt.

We zijn partner van het TechniekPact, dat de aansluiting van het onderwijs op de arbeidsmarkt in de technieksector wil verbeteren. Dit moet helpen het tekort aan technisch personeel terug te dringen.


Volg ons
|
Deel