Jonge mensen zijn van harte welkom bij VodafoneZiggo. Ze werken er dan ook volop. En om te zorgen dat ze zich extra thuis voelen is er Young VodafoneZiggo. Een club die leuke én leerzame events organiseert. Van gezellige borrels, boeiende college tours en uitdagende trainingen tot een te gekke skitrip. Ben jij young at heart? Dan is Young VodafoneZiggo voor jou.

Jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen tijdens trainingen, interessante mensen ontmoeten en ook nog heel veel plezier hebben. Dat is in het kort wat je kunt verwachten als lid van Young VodafoneZiggo. "Ons doel is dat jonge mensen zich goed hier voelen", vertelt voorzitter Valérie van den Hout (26). "En dat ze een netwerk opbouwen dat verder reikt dan een eigen team of afdeling. Bij Young VodafoneZiggo ontmoeten ze collega's uit de héle organisatie. Zo krijgen ze meer contacten en kortere lijntjes in het bedrijf – iets dat hun horizon verbreedt en mogelijkheden vergroot."

Events te over
Een bomvolle Development Day over AI, een Beach Cleanup in Scheveningen en een klassiek concert in Het Concertgebouw. Een workshop over het Ajax sponsorship in de Johan Cruijf ArenA. En een tour door de Ziggo Sport-studio in Hilversum. Het is zomaar een greep uit de events die Young VodafoneZiggo de laatste tijd op touw zette.

Samen scoren
"Hoogtepunt van dit jaar vond ik tot nu toe het voetbaltoernooi bij AFC in Amsterdam-Zuid", vertelt board member Liecke Leushuis (27) enthousiast. "We daagden verschillende bedrijven zoals Bol.com en PostNL uit om te komen strijden voor de titel. Sommigen hadden wel drie of vier teams op het veld staan. Met veel publiek langs de lijn was het echt beregezellig."

Samen optrekken
"Een van mijn favorieten tot nu toe, was de Duck Rally", vertelt Valérie. "Een rally in oude eendjes – 2CV's – in en om Utrecht. Collega's stapten als vreemden bij elkaar in de auto en kwamen er als vrienden weer uit. Dat is mooi om te zien, en steeds weer een beloning. Je ziet mensen elkaar voor je ogen vinden en elkaar later meer opzoeken, zelfs buiten het werk."

Netwerken en inspireren
"En dan zijn er nog de netwerkborrels", vervolgt Liecke. "We organiseren er maandelijks eentje, ergens in Utrecht. En rond de kerstdagen een End of the Year Party. Ook de befaamde skireis met andere bedrijven is elk jaar een hit." Nóg een bijzonder onderdeel is de Young VodafoneZiggo College Tour. Met sprekers als CEO Sven Sauvé van RTL, VNO-NCW-voorzitter Ingrid Thijssen en kopstukken van VodafoneZiggo. "Inspirerende sessies in een informele setting, die een inkijkje geven in hoe je successen behaalt en je ontwikkelt als leider."

Steeds groter, steeds mooier
"Young VodafoneZiggo groeit en groeit", vertelt Valérie. "We hebben al ruim 400 leden. Hierdoor wordt de omvang van events groter, net als de locaties waar ze plaatvinden. En met steeds meer collega's uit het hele land wordt het ook steeds mooier." Liecke is Business Controller bij Finance B2B en Valérie is E-commerce Manager B2B. Het werk voor Young VodafoneZiggo doen ze ernaast. "Onze werkgever doet enorm veel voor ons", vindt Valérie. "Het voelt goed om iets terug te doen. En om te bedenken: wat zou nou echt tof zijn voor onze jonge collega's?"

Young at heart
Lid worden van Young VodafoneZiggo is makkelijk. Even wat gegevens invullen op SharePoint – het intranet van VodafoneZiggo – en je zit erbij. Liecke: "Het kost maar een paar tientjes per jaar. Dat heb je er zo weer uit." En een leeftijdsgrens? Die is er niet. Je bent zo jong of oud als je je voelt, vinden wij. Dus het enige criterium is: young at heart." De reacties van leden zijn altijd enthousiast, voegt Valérie toe. "'Dit maakt het extra leuk om te werken bij VodafoneZiggo', horen we vaak. En dat vinden we zelf nou ook!"

College tour met Ingrid Thijssen

Meer weten over werken bij VodafoneZiggo? Kijk dan op onze VodafoneZiggo careersite.