Vanaf vandaag is Apple TV+ voor Ziggo-klanten rechtstreeks te bekijken op de Mediabox Next en Next Mini. Klanten kunnen nu genieten van meeslepende drama- en comedyseries, speelfilms, baanbrekende documentaires en entertainment voor kinderen en gezinnen op Apple TV+.

Apple TV+ biedt bekroonde films en series van de bekendste verhalenvertellers van dit moment, waaronder Masters of the Air, Monarch, Silo, Hijack, The Morning Show, Foundation en het voor meerdere Oscars® genomineerde Killers of the Flower Moon van regisseur Martin Scorsese.

Met een abonnement op Apple TV+ hebben Ziggo-klanten direct toegang tot het volledige aanbod via de app op het TV & Streaming-platform op hun Mediabox Next of Next Mini. Het opstarten van de app en zoeken tussen de titels gaat gemakkelijk met de Voice Remote-functie van de afstandsbediening of door vanaf 5 maart naar kanaal 159 te gaan.

Robin Kroes, directeur Consumentenmarkt, zegt: "Ons TV & Streaming-platform biedt klanten het beste entertainment van hun favoriete streamingdiensten en zenders. Nu Apple TV+ via Ziggo beschikbaar is, kunnen onze klanten genieten van nog meer programma's, films en series van topkwaliteit op één plek."

Apple TV+ is beschikbaar via de Apple TV-app in meer dan 100 landen en regio's, op meer dan 1 miljard schermen, waaronder iPhone, iPad, Apple TV, Mac, populaire smart tv's van Samsung, LG, Sony, VIZIO, TCL en andere, Roku- en Amazon Fire TV-apparaten, Chromecast met Google TV, PlayStation- en Xbox-gameconsoles en op tv.apple.com, voor € 9,99 per maand. Klanten die een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen en activeren, kunnen gedurende een beperkte periode van drie maanden gratis gebruikmaken van Apple TV+.