Thomas Helbo vervult per 8 januari 2024 de rol van Chief Technology Officer (CTO) bij VodafoneZiggo. Hiermee volgt hij Eben Albertyn op, wiens vertrek in juli 2023 werd aangekondigd.

Thomas Helbo volledig

Thomas Helbo heeft een rijke ervaring door verschillende functies binnen de technologiesector. Met zijn toetreding als CTO bij VodafoneZiggo hoopt Helbo de klantbeleving bij de organisatie verder te verbeteren en te investeren in continue innovatie. Hierbij komt zijn ervaring als Chief Transformation & Strategy Officer bij TDC NET, COO bij JT Global en als CTO bij Tele2 in Zweden goed van pas.

In zijn nieuwe rol stuurt Helbo de afdeling Technology aan, met een sterke focus op automatisering en vereenvoudiging van processen. Zo helpt Helbo met het uitvoeren van de vernieuwde strategie van VodafoneZiggo, zodat klanten profiteren van veilige en naadloze verbindingen via het netwerk en IT-platformen. Ook zorgt hij dat VodafoneZiggo voorop blijft lopen op het gebied van technologische vooruitgang en operationele efficiëntie.

Thomas Helbo, CTO bij VodafoneZiggo, zegt: "Ik kijk ernaar uit om mee te werken aan een verbeterde klantbeleving en om te innoveren als CTO bij VodafoneZiggo. Ik ben vastbesloten om veilige, betrouwbare en naadloze connectiviteit te bieden aan al onze klanten door onze technologieën radicaal te vereenvoudigen en naadloos af te stemmen op onze overkoepelende strategische doelen, zodat we optimaal presteren als organisatie."

Jeroen Hoencamp, CEO bij VodafoneZiggo, zegt: "Ik heb het volste vertrouwen in Thomas en ik ben ervan overtuigd dat hij veel waarde en ervaring zal toevoegen aan VodafoneZiggo vanuit zijn vorige rollen in telecommunicatie en de technologiesector. Samen met ons Senior Leadership Team blijven we gefocust op onze vernieuwde strategie om de beste netwerken voor onze klanten te leveren."