Nederlandse Game of Thrones-fans kunnen de komende tijd hun hart ophalen. Op 10 april opent Ziggo op Utrecht Centraal Station een pop-up Game of Thrones Experience ter ere van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones. De experience neemt fans mee door Westeros, de wereld waarin Game of Thrones zich afspeelt, en toont onder meer exclusieve kledingstukken gemaakt door fans en andere attributen uit de serie. Fans kunnen bovendien ervaren hoe de draken uit Game of Thrones in het echt klinken en plaatsnemen op de enige echte Iron Throne!

The Iron Throne
Het hoogtepunt van de experience is de Iron Throne, de troon waar om gestreden wordt in de serie. De troon is een 180 kilo zware kolos van staal, ruim 2 meter hoog en is speciaal voor deze gelegenheid ingevlogen uit de VS. Liefhebbers van de serie kunnen ook op de foto met de Iron Throne die enkel te aanschouwen is in de tijdelijke Game of Thrones Experience. Het is een iconisch onderdeel uit de serie, wie wil zich nou niet even ‘King of the Seven Kingdoms’ wanen!

Openingstijden
De tijdelijke experience is open tot 21 april en is dagelijks gratis te bezoeken op Utrecht Centraal tussen 8.00 uur en 20:00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur – 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur.

For The Throne!!!