VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.

Ziggo zorgt voor een muzikale kerst met Xmas Show en concertregistraties

Deze kerst toch samen en verbonden zijn

18 december 2020

Door de coronamaatregelen zien de feestdagen er dit jaar anders uit dan we gewend zijn. Daarom helpt Ziggo met een unieke Xmas Show en de Xmas Crew om er toch fijne dagen van te maken vol plezier en verbondenheid. Op eerste en tweede kerstdag zendt Ziggo, in samenwerking met de Ziggo Dome de mooiste concertregistraties en een eigen Xmas Show uit op Ziggo TV kanaal 13.

Onder andere de Larger Than Live concerten van Maan, Nielson en De Jeugd van Tegenwoordig, die nog nooit eerder zijn uitgezonden. Ook Ladies of Soul, Holland Zingt Hazes, Tino Martin en nog meer concerten komen voorbij. Daarnaast zendt Ziggo een speciale kerstshow van het Nationaal Ouderenfonds uit, en mooie registraties van de Uitmarkt.

Edsilisa Rombley ontvangt tijdens de Xmas Show in een lege Ziggo Dome muzikale gasten als Jeroen van der Boom, Candy Dulfer en Berget Lewis. Ze praten over dit bijzondere jaar, kerst en natuurlijk wordt er ook gezongen.

Ziggo Xmas Crew
Omdat de kerstdagen er dit jaar anders uit zien dan normaal, is het juist extra belangrijk om verbonden te zijn met elkaar. Daar vinden we samen de meest fantastische en verrassende manieren voor. Daarom zit onze Ziggo Xmas Crew van 21 - 26 december voor je klaar en helpt je met tips voor een kerst op afstand. Deze kan je bereiken op social media via #ZiggoXmas.

Voor meer informatie klik hier