VodafoneZiggo.nl gebruikt cookies, door deze site te gebruiken accepteert u ons cookiebeleid.
Verhalen

Mooi rapportcijfer

De mobiele netwerken van Nederland behoren nog altijd tot de Europese top

Een dikke 9,6 op ons rapport, daar zijn we trots op. Maar het is vooral ook fijn om te zien dat de hele klas zo’n geweldig cijfer heeft gescoord. De vier Nederlandse telecomaanbieders laten zich van hun beste kant zien in het nieuwste onderzoek naar mobiele netwerkkwaliteit.

De mobiele netwerken van Nederland behoren nog altijd tot de Europese top. Het Vodafone-netwerk krijgt daarbij zelfs het predicaat ‘uitstekend’, zo stelt onderzoeksbureau P3. Zij checken elk jaar hoe het gesteld is met de kwaliteit van de Europese mobiele netwerken. Dat doen ze niet alleen in de steden, maar ook op de verbindingswegen en treintrajecten dwars door het land. In het testgebied bevindt zich ruwweg 30 tot 40 procent van de Nederlandse bevolking.

Vodafone werkt continu hard aan de verbetering van zijn netwerk. En dat zien we duidelijk terug in de uitslag van het onderzoek. Ten opzichte van vorig jaar noteren we over de gehele linie nog betere scores, onder andere op het vlak van geluidskwaliteit.

Netwerk vergelijking P3

Ons netwerk is één van twee Nederlandse netwerken die ‘uitstekend’ scoren en behoort daarmee tot de top 4 van Europa. Ik ben daar hartstikke trots op. Daarom wil ik graag alle collega's bedanken die hier elke dag zo hard aan werken!

Jeroen Hoencamp
CEO VodafoneZiggo