Ziggo introduceert vandaag drie vernieuwde internetpakketten voor ondernemers: Start Xtra, Complete Xtra en Giga Xtra. De pakketten bevatten, naast snel en stabiel internet, ook extra diensten speciaal gericht op ondernemers. De vier extra diensten zijn Wifi Back-up Zakelijk, SmartWifi, het voor klanten gratis trainingsplatform Unlimited Learning en de Business Crew voor klantondersteuning. De Zakelijk Internet pakketten zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Extra diensten voor ondernemers uitgelicht:
Aanvullend op alle bestaande diensten die onderdeel zijn van de zakelijke pakketten, zijn onderstaande extra diensten voor klanten van Ziggo met Zakelijk Internet Xtra onderdeel van het abonnement:

 • Wifi Back-up Zakelijk
  Werkt de internetverbinding op kantoor of thuis een keertje niet mee, bijvoorbeeld tijdens een onderhoud of stroomstoring, dan biedt Wifi Back-up de oplossing. Klanten blijven altijd online via Wifi Back-up, een simkaart met datategoed, via het mobiele netwerk van Vodafone.
 • SmartWifi
  Klanten met Complete Xtra en Giga Xtra ontvangen standaard smart Wifiboosters. SmartWifi zorgt ervoor dat klanten altijd en overal op de zaak of in huis goede wifi hebben.
 • Unlimited Learning
  Unlimited Learning is een gratis trainingsplatform waarmee zakelijke klanten van Ziggo toegang krijgen tot 250 gecertificeerde online trainingen en cursussen: van excel tot e-commerce en van management tot mindfulness.
 • Business Crew
  Voor zakelijke klanten zit een team van specialisten klaar voor ondersteuning, van technische problemen tot vragen over facturen. Vragen van een zakelijke klant worden door één specialist behandeld, zodat de klant van begin tot eind één aanspreekpunt heeft.

Ziggo Zakelijk is de digitale business partner van ondernemers in Nederland, die naast communicatiediensten een breed portfolio aan ICT-oplossingen, kennis en expertise aanbiedt. De nieuwe Zakelijk Internet pakketten zijn vanaf vandaag beschikbaar bij Ziggo. Ga naar ziggo.nl/zakelijk/internet voor meer informatie.