Vanaf vandaag hebben nieuwe en bestaande klanten nog meer keuze bij het samenstellen van hun abonnement bij Ziggo. De nieuwe internet only abonnementen zijn de meest afgeslankte abonnementen van allemaal; andere abonnementen bieden combinaties met een ruime keuze aan televisie en telefonie.

Met deze nieuwe abonnementen groeit Ziggo mee met de veranderende behoefte onder nieuwe en bestaande klanten om meer flexibiliteit te hebben. De nieuwe internet only abonnementen zijn de goedkoopste in het huidige assortiment.

Koen Cluistra, Director Marketing B2C van VodafoneZiggo: “Wij kijken altijd naar de ontwikkelingen in de markt en willen voor iedere klant een passende oplossing hebben. Met name onder jongeren is behoefte aan een product waarbij ze uitsluitend betalen voor internet. Met de nieuwe internet only abonnementen die wij vanaf vandaag aanbieden, beschikken klanten over snel en stabiel internet voor een lagere prijs.”

Overzicht nieuwe abonnementen.PNG

GigaNet
Met de nieuwe internetabonnementen krijgen klanten toegang tot GigaNet; het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo. Klanten die zowel Vodafone als Ziggo producten combineren ontvangen gratis volop extra voordelen. Ook met de nieuwe internetabonnementen krijgen klanten toegang tot volop extra voordelen, met uitzondering van het gratis extra tv-pakket.