Vodafone biedt vanaf dinsdag 31 oktober eSIM-ondersteuning voor smartwatches. Het digitale abonnement gaat ‘Vodafone OneNumber’ heten. Klanten koppelen met OneNumber hun Apple Celullar Watch aan hun smartphone.

Met OneNumber kunnen klanten hun mobiele nummer aan hun smartwatch verbinden. De eSIM laat de smartphone en smartwatch data en belminuten gebruiken van hetzelfde abonnement. Klanten zijn daardoor zowel op de smartphone als smartwatch altijd bereikbaar.

Ondersteuning Apple Watches
Vodafone biedt binnen OneNumber ondersteuning aan de Cellular-versies van de Apple-smartwatches vanaf series 4 met minimaal WatchOS 10.1. De telecomprovider verkoopt momenteel drie versies van de Apple smartwatch, waaronder de nieuwe Apple Watch Series 9.

Overal verbonden
Robin Kroes, Executive Director Consumentenmarkt bij VodafoneZiggo: `We zijn ontzettend blij met de introductie van eSIM-ondersteuning voor smartwatches. We zijn vastberaden om onze klanten de beste digitale oplossingen te bieden die passen bij hun behoeften. Met Vodafone OneNumber geven we klanten de vrijheid om overal verbonden te zijn.’

Vodafone OneNumber is tijdelijk de eerste drie maanden gratis. Daarna betalen klanten 5 euro per maand. Klanten die in bezit zijn van een Apple Watch Cellular sluiten een abonnement af via de Watch-app op hun iPhone. OneNumber wordt vervolgens direct op hun Apple Watch Cellular geactiveerd.

Kijk voor meer informatie op www.vodafone.nl/onenumber.