Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone Business en De Ondernemer organiseren 10 gratis webinars voor ondernemers

  10 april 2020

  De komende vijf weken organiseert De Ondernemer samen met Vodafone Business tien gratis online colleges voor ondernemers. Onder de titel 'Koffie colleges' delen topspecialisten hun tips over hoe je sterker uit de crisis kan komen.

  De coronacrisis stelt het incasseringsvermogen van ondernemers enorm op de proef. Veel bedrijven staan ongewenst stil, zien hun kosten oplopen en inkomsten minimaliseren. Om deze ondernemers te ondersteunen, besloot Vodafone Business een serie webinars op te zetten.

  Thomas Hendriks presenteert de tien webinars. Elke editie wordt opgenomen vanuit de huiskamer van de ondernemer die aan het woord komt. 'Smarter working', waar ook thuiswerken onder valt, is een belangrijk thema binnen de reeks. De webinars zijn op dinsdag en vrijdagochtend om 11 uur te bekijken en zullen naderhand ook terug te kijken zijn via De Ondernemer.

  Welke sprekers kun je onder anderen verwachten in Koffie Colleges?

  Marco Aarnink: Founder van Print.com
  Hoe gaat een teambuilder pur sang om met een situatie waarin hij zijn team niet om zich heen heeft? Hoe houdt hij zijn mensen gemotiveerd? Hoe neemt hij beslissingen? Hoe richt hij zich op de toekomst?

  Jose Woldring: Founder van The Media Nanny, het PR-bureau van DJ’s als Martin Garrix en David Guetta
  (Vrouwelijk) ondernemen in crisistijd, een team van jonge mensen die vanuit huis werken, hoe kun je marketing/pr toepassen zonder shows en hoe bereik je daar toch iets mee, bijvoorbeeld goodwill.

  Jan van Setten: Expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en leiderschap
  Hoe richt je je bedrijf anders in, mensen anders aansturen en klanten op een andere manier bedienen? Dit vraagt om een verandering in leiderschapsstijl.

  Martijn Aslander: Verbinder van mensen, informatie en ideeën. Bekend als oprichter van lifehacking.nl
  Hoe je als ondernemer door middel van lifehacking sterker uit een crisis komt. Hoe kun je juist nu slimmer werken, slimmer leven, persoonlijke ontwikkeling stimuleren, kennismanagement en DIY toepassen om te groeien.

  koffiecollegeslogo

  Meer informatie op: Koffie Colleges