Nieuwsberichten

Organisatie

  toon meer nieuws

  Vodafone introduceert afspraak via video

  30 juni 2020

  Zakelijke klanten kunnen vanaf nu zelf een video-afspraak maken met hun Vodafone Business-accountmanager. Zij kunnen daarvoor rechtstreeks een video-bel-afspraak in de agenda inplannen, wanneer het hen het beste uitkomt.

  Deze nieuwe dienst is beschikbaar voor klanten met een tussen de 5 en 49 medewerkers. Zij kunnen online de agenda van de accountmanager open klikken, de beschikbaarheid checken en een afspraak plannen.

  "We zien gelukkig steeds meer COVID-19 maatregelen versoepeld worden, waardoor ondernemers weer aan de slag kunnen", zegt Martijn van Lieshout, directeur B2B Marketing. "Wel zien we dat ze daarbij concrete vragen hebben: hoe krijg ik mijn zaak zo snel mogelijk online, hoe creëer ik meer flexibiliteit in mijn telecom en IT omgeving, hoe faciliteer ik mijn medewerkers op een structurele manier thuis te werken, hoe kan ik snel meer 'in de cloud' doen en hoe kan ik ook de mijn dienstverlening naar klanten slimmer maken door de inzet van nieuwe oplossingen?"

  En die video-afspraak met een Vodafone Business-accountmanager biedt mogelijk uitkomst, aldus Van Lieshout: "Stuk voor stuk vraagstukken waar ondernemers met ons over willen sparren en waarbij onze specialisten heel goed kunnen helpen. Maar we willen dat wel doen op een manier die past bij deze tijd: flexibel, klantgericht en natuurlijk op gepaste afstand."

  Van Lieshout ziet het als de missie van Vodafone Business om ondernemingen vooruit te helpen door de juiste IT- en telecomoplossingen te zoeken die passen bij hun bedrijf en hun ambities. "Dat doen we graag op een persoonlijke manier, maar momenteel ook zeker op gepaste afstand. Inplannen kan op kortere termijn, er is geen reistijd en omdat iedereen zelf een tijdstip kan kiezen, optimaliseren we de tijd die we hebben met elkaar. Een mooie bijkomstigheid is dat we hierdoor ook echt 'corona proof' zaken kunnen doen."

  Meer informatie: https://business.vodafone.nl/business/afspraak-maken