Vandaag lanceert Vodafone een nieuw aanbod, speciaal voor jongvolwassenen. Zij kunnen tussen hun 18e en 28ste profiteren van de maandelijkse Vodafone Young-korting. Daarbij kunnen zij, net als alle Vodafone en Ziggo-klanten, ook gebruik maken van de extra’s die Vodafone via Priority aanbiedt.

Jongeren groeien op met internet en de behoefte om overal goed bereikbaar te zijn. Zij willen zoveel als zij willen kunnen bellen, appen en streamen. Dat vraagt om een grote of onbeperkte databundel, een krachtig netwerk met 5G, een goede service en dat alles tegen een jongvolwassen budget. Met de Vodafone Young-korting speelt Vodafone hierop in.

Korting oplopend tot 7,50 euro per maand
Met Vodafone Young krijgen jongvolwassenen tussen de 18 en 28 jaar korting op Vodafone 5G-abonnementen, ook als zij geen internet van Ziggo afnemen. Zij ontvangen korting op bijvoorbeeld Red Unlimited Sim Only, waarmee je altijd en overal online bent en onbeperkt belt. Dit abonnement kost normaal 32,50 euro en met de Vodafone Young-korting 25 euro per maand. Een overzicht van het Vodafone Young-aanbod is hier te vinden.

Combineren Vodafone en Ziggo
Zodra Vodafone Young-klanten een Ziggo-abonnement afnemen, profiteren zij van de andere Volop Extra Voordelen, zoals dubbele data, een gratis TV-pakket en Safe Online. Dit geldt voor iedereen die Vodafone en Ziggo combineert. Ook ontvangen alle klanten die zowel een abonnement op Vodafone als Ziggo hebben maandelijks korting.

Toegang tot Priority: voorrang en voordeel
Door een Vodafone-abonnement af te sluiten, krijgen klanten verder toegang tot Priority. Dit is een exclusief programma waarbij klanten van Vodafone en Ziggo voorrang en voordeel krijgen op de meest gewilde tickets voor concerten, festivals en sportwedstrijden. Zo zijn via Priority in de voorverkoop bijvoorbeeld kaarten gereserveerd voor events en concerten zoals Lowlands, P!nk en Coldplay.